fredag 7. desember 2012

Bruk det man har...


Fredag og andre helgen i desember...

Det er mye festligheter i desember. Sist helg hadde vi julebord her hjemme for ansatte i mannens firma og denne helgen er det familie som kommer på besøk. Jeg ser frem mot en helg med hyggelig gjester og kjekke juleforberedelser. Siden jeg blir travelt opptatt store deler av morendagen og hater stress, begynner jeg forberedelsene i dag.
Dekorasjon til bordet skal gjøres ferdig, poteter skal skrelles og  kålrotstappa kan fint gjøres ferdig i dag og stå kaldt frem til søndag.
Helgens borddekorasjon går under bruk det man har prinsippet og skal består av 3 svibler fra Rema 1000, mose (som ble plukket tidligere i høst og har ligget frosset ned for å ta knekken på småkryp), lerk og en tissepotte. Enklere kan det ikke gjøres.
Jeg tror gjestene vil  være enige med meg i at det er sjarmerende med tissepotter på julebordet og at tissepotter nødvendigvis ikke må tisses i.

Men nå er det på tide med matpakkesmøring, potet skrelling og en kopp kaffe før jobb
Jeg ønsker dere alle en fin fin fredag og ei kommende god helg. 


P.S Tidligere hadde jeg ord bekreftelse på kommentarer. Det vil si at jeg hadde en kode som dere  måtte taste inn for å kunne fullføre kommentaren og som var til irritasjon for mange. 
Hvis dere klikker dere inn på kommentarene på innlegget under her vil dere se hvorfor jeg nå igjen velger å ta den i bruk. To av kommentarene er direkte spam og trykker dere på disse linkene her kan dere faktisk være så uheldig å maskinvaren på datamaskinen infisert. 7 kommentarer:

 1. Hei :)

  Det må vel være den skjønneste tissepotta i hele Norges land nå :)
  Kos deg masse med forbredelser og besøk!

  God klem :)

  SvarSlett
 2. Godt med alt som kan gjøres tidlig.
  Skal ha julebord her neste helg.
  Gleder meg til å pynte. Skal begynne med det i dag.
  Kjedelig med slike spam meldinger.
  Har heldigvis sluppet det.
  Ønsker deg ei herlig førjulshelg :)

  SvarSlett
 3. Så enkelt, men koselig :o) Nydelig duft av slike hyasinter, bør vel overdøve alle tanker om hva denne potten skulle vært brukt til :o) Jeg ville også bare fortelle deg at jeg i min blogg har linket til innlegget ditt om den søte lille musen fra Maylis. Jeg har via deg fått to slike og har lagt ut bilder av disse i dag. De er jo rett og slett bedårende :o) Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. God ide og så smukt ser det ud. Ønsker dig og familien en glædelig december

  SvarSlett
 5. Det er den fineste tissepotta jeg har sett!
  Ha en fin adventshelg:)
  juleklem lille meg

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)