mandag 26. november 2012

Prøvepynting...


Som jeg skrev tidligere er neste helg den store " jule-pynte-helgen". da skal jeg ned i kjelleren å hente opp på kasser med julepynt. Jeg har flere kasser med både selvkjøpt og arvet julepynt. Når jeg sitter å leser blogger om pynting og forberedelser, kan jeg ikke unngå å bli revet med så i helgen tyvstartet  jeg bittelitt.  Måtte liksom bare prøve med et lite grantre i et Norgesglass og en nisse i gangen. 


Gangen er nå tilbake i en upyntet tilstand for har man en plan om å pynte til jul neste helg, så har man en plan. Å ta bort igjen en nisse og et grantre er jo ikke akkurat den store jobben...men det er utrolig så stor forskjell   to ting gjør. Det ble nesten litt tomt uten nissen og grantreet.
Nissen har fulgt meg i flere år. For hvert år som går kommer det alltid en ny Maileg i samlingen. Det er min førjulsgave til meg selv. Det har rett og slett blitt en tradisjon. Å tradisjoner er viktig å ta vare på.

Det er mandag og jeg er klar for en ny uke med skikkelig opprydding av loft, soverom, tv stue og kontor. Siden jeg er tilhenger av en stress fri adventstid er det muligens ikke den  rette tiden på året å starte en slik grundig opprydding på men skitt au! Tellekanter i skap og skuffer har vel aldri skadet noen, enten det er sommerferie eller snart juleferie. Og hva er vel bedre å starte det nye året ryddige skuffer og skap!

Ha en strålende fin mandag

12 kommentarer:

 1. encore une jolie ambiance de NOËL !
  bon courage pour
  le nettoyage de NOËL !
  j'adore la petite lutine .....

  SvarSlett
 2. Veldig koselig med maileg nissen i gangen din.

  SvarSlett
 3. Så koselig å tjuvstarta litt, og nissen din var så skjønn da! Flink du er som tok det bort igjen! Jeg satte fram noen herlige juletider i helga, og stjerna kommer kanskje opp i dag, for på torsdag reiser vi bort for en liten uke;-)

  Fin ny uke til deg!
  Klem fra Hanne:-)

  SvarSlett
 4. Hos meg blir det ikke tid til verken tyvpynting eller noe rydding nå før etter neste helg. Fullpakka dager og så en kort Spaniatur. Men kan tenke meg huset er ferdig pyntet til 2.søndag i advent.
  De nissene er jo kjempekoselige. Jeg er ikke glad i nisser, men etpar slike kunne jeg nok hatt.
  Ønsker deg en herlig mandag og ei riktig god uke :)

  SvarSlett
 5. så koselig nisse :) prøvepynting må til.. :) skjønner at det ble litt tomt etterpå ja, men er ikke lenge igjen nå :) jeg gleder meg veldig til pyntinga setter i gang for fullr!

  Nydelig ved inngangen deres under her :)

  ønsker deg en flott uke :)

  SvarSlett
 6. åh nå fikk iallefall JEG julestemning:) Når jeg ser Mailegs....i rød nisselue da er jeg klar for jul:) Jeg skal ta frem julepynten,vaske vinduer og alle gulv til helga (midt under eksamenslesing....puh..) og selfølgelig henge opp litt lys i vinduene:) Selve pyntingen skjer gradvis dag for dag etter at vinduer og gulv er vasket:)
  Ønsker deg en superfin tid fremmover med masse kos:) Akkurat julestresset synes jeg kan være litt koselig;)
  Juleklem Lillan

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å pynte!!så koslelige bilder Elin!!:)Du er så god:)
  Mange gode klemmer:):)

  SvarSlett
 8. Hvor kan man få kjøpt slike fine maileg nisser? ;-) veldig koselig pyntet;-)
  Hilsen Ingeborg

  SvarSlett
 9. Hei Ingeborg.
  Her i distriktet kan man kjøpe Maileg nisser blant annet på Smak i Sandnes. Ellers så kan du google Maileg Norge og finne ut hvor de selges. Klem:)

  SvarSlett
 10. Så koselig det så ut. Jeg er også begynt prøvepyntingen... klarer ikke vente helt til helga!!!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)