søndag 25. november 2012

Jul på trappa ★


 ...eller plattingen som det vel egentlig heter. Inngangen vår ligger på bakkenivå og dermed er det ikke rom for trapp men en platting i bruddskifter funker det også.
Etter huset ble sort har det blitt så mye hyggeligere å pynte utendørs. Det er merkelig hvor mye en farge har å si for trivselen.
Litt pynt har blitt plassert utendørs og det første som møter de som tar turen oppom er en gammel ødelagt pinnestol som jeg fikk gratis på auksjon som en bonus til to andre stoler jeg kjøpte.
Visst går det ann å sitte på den men på grunn av sikkerheten, benyttes den som " pyntestol til planter" Og det hvite gjør seg godt mot det sorte synes jeg.
En rusten fransk form med granbar og epler  og snøbær i en sink bøtte, er pynten som pryder den ene siden av inngangsdøren.


Gamle kasser kan jeg ikke få nok av, enten de er i naturlig utførelse og ser gamle og værbitt ut eller hvite som denne her. Denne kassen har kun en misjon og det er å få lykten opp fra bakkenivå. Planen er å pynte litt inni kassen men da må jeg ta meg en ny skogstur og det har jeg ikke rukket enda. Skøytene er loppeskøyter som jeg har hatt i noen år nå. Disse kommer utendørs i november og forblir ute frem til våren titter frem.

Søndagen blir en riktig kosedag. Min kommer til å inneholde tid sammen med familien og  juleverksted sammen med gamle kolleger.

Jeg håper din blir like fin som min
12 kommentarer:

 1. Hei Elin
  Så fint på plattingen din.
  Angrer på at jeg ikke har tatt vare på skøytene mine.
  Ha en flott søndag og et kjekt juleverksted.
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Veldig fint på plattingen din:) Er så fint med røde epler og granbar! Nydelig... Ha en fin verksted dag:) klem lille meg

  SvarSlett
 3. Må en rask tur ut å se om jeg finner et lite tre, litt granbar og mose. Må ha litt ved inngangen her også etterhvert.
  Veldig koselig pyntet ved døra di.
  Ønsker deg en herlig søndag :)

  SvarSlett
 4. Hei
  Så fint du har det på trappa di :)
  Kjekt å pynte ute også, ikkje berre inne.
  Ha ein super søndag vidare !

  Klem / Janne

  SvarSlett
 5. Å så fint det var;) jeg har ikke hatt tid til og pynte opp ut jeg;/ men blir jo så inspirert etter og ha tittet inn til deg at jeg må vel bare gjøre noe der ute;)
  Ønsker deg en fin søndag videre;)
  Klem fra Linn:)

  SvarSlett
 6. Alltid fine pynteting hos deg. Sukkertøy for øyet! ønsker deg en fiiin søndag

  SvarSlett
 7. For et innbydende og fint pyntet inngangsparti : )
  Her kan vi ikkje skryte av julepynta inngangsparti..stemorsblomstene står faktisk fortsatt i blomst ute i kassene..hehe.. er vel på tide med et skifte av tema der..

  finfin søndag videre til deg!

  SvarSlett
 8. Hyggelig! Sånn pynt kan gå an, selv før advent! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 9. Koselig! :-)
  Ha en finfin kveld!

  SvarSlett
 10. Utrolig koselig!! skal pynte mer på utsiden her snart, samlegranbar og kongler.. er sååå koselig denne tiden :D

  Ha en fin ny uke,
  Klem Jatte :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)