mandag 1. oktober 2012

O jul med din glede...



Oktober og nøyaktig 1 måned og 4 dager til julemarkedet.

Denne uken er planen: Gjør mest mulig på minst mulig tid. Jeg må være dobbelt så kreativ denne uken for i hele neste uke er jeg på klassetur med tiende i Polen. Om jeg gleder meg? Turen blir helt magisk!
Et fint avbrekk i en travel hverdag.
Som vist tidligere ble det laget nostalgiske ting i papir i går men jeg laget også flere ting med papirer fra den nye kolleksjonen til Tone Finnanger. Er det noe som virkelig får meg i julestemning så er det rødt, blått og hvitt. Det minner om den Danske nostalgisk julen. Se for dere en liten kvast med granbar i tillegg- så er vi der.



Trommer av runde bokser, enten som gave esker eller bare til pynt og skjønne fyrstikkesker med fine nostalgiske figurer alt i de rette fargene. Vakkert! 



Dette året har vi blitt bortimot 30 utstillere og dermed blitt et av Rogalands største julemarked. Det er bare å ta turen opp den 4 november kl: 12. Vi gleder oss stort til å se deg!



8 kommentarer:

  1. Er så gøy når du begynner å juleprodusere så tidlig for da blir jeg såå inspirert:) Gleder meg hver jul jeg, til du skal lage juleting:) Supersøtt ble dette!! Førjulsklem Lillan:)

    SvarSlett
  2. Åååå, så kjekke ting du lager! Nydelig! Hadde vert noe å reist på. Ikke så langt unna svigers, men spørs om d blir.... Venter i løpet av denne mnd en liten pike <3
    Jeg elsker jul!
    Ha en fin kreativ og aktiv uke!
    Klems Diana.

    SvarSlett
  3. åååååååååå Du er så utrolig kreativ og veldig inspirerende å besøke,skulle ønske jeg kunne si det samme om meg,hehe,
    gleder meg som en liten ung til å komme å se på alt du har lagd,har jo en liten drøm om å snike meg med dere engang,hehe.ha en fantastisk kreativ uke.klem hege

    SvarSlett
  4. Så nydelige ting!
    Liker også den fargekombinasjonen der:o)

    SvarSlett
  5. Hei, WOW for noen flotte gaver du lager:-) I oktober kan du vinne Kusmi tea inne hos meg:-) Fin tirsdag! klem Siv:-)

    SvarSlett
  6. Hvor ser det bare godt ud, er helt vild med alle de smukke farver du har brugt.-)

    Ha´en skøn dag

    Knus Susi

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)