torsdag 4. oktober 2012

Kveldens prosjekt...


Hallo! 
Vi har kommet midt i uka og det er ikke mange dagene til før jeg setter meg på en buss og busser nedover mot polen. Jeg har ikke vært i Polen før så det blir utrolig spennende.  Jeg har heller aldri vært på tur med 160 tiende klassinger så det vil jeg vedde på kan bli travelt!

Det er derfor bloggen har levd sitt eget liv. Jeg har ikke hatt tid til å skaffe meg ny pc og jeg har brukt kveldene til å få lage mest mulig slik at jeg kommer i mål med alt jeg ønsker å lage til julemarkedet.

I går dukket denne nissen opp og like fort som den dukket opp dukket den ned i kaffekannen. Der kan den få bli  værende og den selges sammen med en pose kaffe, fint innepakket i cellofan.  En fin gave til kaffetørste!


Kveldens prosjekt er å gjøre ferdig denne her dama + flere av hennes medsøstre mens jeg ser tv, pakker, rydder og forbereder en uke borte fra hjemmet.  Det kommer til å bli en travel, kreativ og lang kveld.

Ha en strålende onsdag!


7 kommentarer:

 1. Witam serdecznie.
  Rewelacyjny pomysł z tymi kubeczkami, z miłą chęcią napiłabym się z tego herbatki.

  SvarSlett
 2. dette ser jo riktig koselig ut=) du må ha en fiiiiin torsdag og snart er det helg!! =)=) Klem fra Yvonne

  SvarSlett
 3. Så flink du er:) jeg blir helt still jeg;) skulle gjerne vert på det julemarkedet ditt:) åsså vil jeg ønske deg god tur til Polen:);) klem fra Linn

  SvarSlett
 4. Så fin "kaffenisse" og gled deg til Polenturen.To av mine barn har vært der på klassetur og de kom hjem med mange fine og triste minner.Men de hadde hatt en kjempefin tur.God tur og kos deg med alle ungdommene.

  SvarSlett
 5. Heisann Prinsesse Elin. Har kommet over bloggen din og må bare rose. For en flott blogg. Lys og fin, fine bilder og akkurat passelige porsjoner av både interiør og hobby. Du er blitt en inspirasjons kilde for meg.
  Julemarkede ditt skal jeg absolutt gå på. Ser frem til det.
  Jeg er ny i denne bloggverdenen og ser absolutt at jeg har mye å lære meg, men en plass må en jo begynne.
  Ha en fantastisk dag.

  SvarSlett
 6. Å, nå fikk jeg lyst på rød, hvit og lyseblå jul nå! Tror nesten at det må bli mine julefarger i år - blir så veldig inspirert av din blogg;-) Du kan glede deg til Polenturen. Jeg var med to 10-klasser i fjor, og det er en tur som sitter i minnet. Det var en akkurat passe blanding av trist og godt:-) Hilsen ¨fruTicosus¨

  SvarSlett
 7. Så flink du er!:) søt nisse i kaffekjelen!

  Så spennende med polenreise, har alltid hatt lyst å dra på de reisene, men det var ikke noe slikt på vår skole!

  HA EN FIN FREDAG!
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)