fredag 19. oktober 2012

Helgas prosjekter...


Hei og god fredag! 
Jeg har tatt helg etter en travel uke på jobb. Det er så deilig når fredag ettermiddag er her og jeg vet at jeg kan gjøre akkurat som jeg vil uten alt for mange avtaler de neste to dagene. Planene mine er klare. Kose meg her hjemme, dra på ridestevne, sy og pakke varer som er ferdige og klare for salg på julemarkedet i begynnelsen av novmeber. Kransen på det øverste bildet ble laget til meg selv tidligere i uka og passet godt inn på kjøkkenet sammen med alt det lyse. Jeg digger naturmaterialer og spesielt sammen med vintage bilder.


Noe annet som jeg digger er et rent hus. Følelsen av å kunne sette seg godt til rette i sofaen foran TV,  sette seg ved kjøkkenbordet med noe kreativt eller legge seg på benken for å lese et par interiørblader og vite at huset er gjort rent til helgen er en ubetalelig følelse!
Det gjenstår enda noen timers arbeid til jeg får  kjenne på den følelsen. Så etter jeg er ferdig å blogge er det bare å brette opp ermene å sette igang. Egentlig pleier jeg starte på torsdagen men i går reiste jeg på jobb ved 8 tiden i går morges og var ikke hjemme igjen før ved 9 tiden (på kvelden...)Sånt blir det ikke mye helgevask av!


Prosjektene denne helgen er alle fra den nye Tilda boka. Ballerina Tildaer og tinnsoldater i stoff.
Så mange som overhode mulig av de skjønne Pinoccio figurene og  iallfall 4-5  bambier (også fra den nye tilda boka) Resultat får dere i løpet av helgen.


Her er en sniktitt på Tilda ballerina kjolene. Både til de små balleriaene og de som er litt større. Utrolig vakker stoff i en sart rosa farge. Perfekt til å ha på pynt hele året igjennom.Men dere...huset vasker seg ikke selv. Det var på tide å få gang på akkurat den biten. Jo fortere jeg får vasket- jo mer får jeg sydd.       

Tudeluuuuuu!

11 kommentarer:

 1. Dette ser veldig spennende ut. Gleder meg masse til julemarkedet. Dette året skal jeg være tidlig ute så det ikke er utsolgt når jeg kommer.
  Ha en flott helg.
  C

  SvarSlett
 2. Guriland så flink du er, elsker kransen :)
  Ønsker deg en fin helg, nyt den :)

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 3. Så flink du er!
  Kjempefin krans :)
  Ha en flott helg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Høres ut som du har mer en nok å gjøre i helgen, men så lenge du gjør noen DU liker er det jo koselig!!! Jeg har noen små planer, men får se om jeg får gjort noe som helst ;)
  God helg
  klem Tove

  SvarSlett
 5. En riktig god og
  kreativ helg til deg :)

  SvarSlett
 6. Så utrolig koselig med slike helgeprosjekter da:)
  Disse tildadukkene er jo superskjønne!!:)
  Ønsker deg en knallfin helg!:))
  Stor klem

  SvarSlett
 7. Nydelige Tilda prosjekter Elin <3
  Denne helga er det scrappetreff i Bodø og her skal jeg kose meg med nydelige papirer, knapper, bånd og alt som hører med ;)
  Lange dager på jobb er hverdagen for meg også på denne tiden. Det er høysesong for hobbyprosjekter hos oss på Panduro! Der er veldig gøy, men man blir jo litt sliten også.. :)
  Da er det godt med frihelg og spesielt hvis man kan bruke den akkurat som man vil!
  Ha en superfin helg og kos deg så masse :)
  Klem fra Anneli

  SvarSlett
 8. Elsker Tilda! Så effektiv du er og flink. Er bare så lat om dagen.. men men.. ha en fin helg. klem lille meg

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)