lørdag 20. oktober 2012

Ballerina lørdag...


Dette er en årstid t jeg virkelig liker. Akkurat passe lenge til jul men likevel er det helt greit å begynne å ta frem litt småting med julestemning. Her har englevinger kommet opp på knagger og sinkhus blitt plassert i vinduskarmene. Jeg koser meg når jeg kan gå rundt å pusle, flytte på litt pynteting og sette frem noen nye.


De minste Ballerina Tildaene er ferdige og henger til pynt på kjøkkenet. Jeg synes de skaper julestemning de også. Nostalgisk julestemning. Det er ikke alltid så mye som skal til. Levende lys, en krans i bjørk åsså Ballerina Tildaene da.


I dag skal jeg sy ferdig en større utgave av disse vakre damene. Greit å ha litt å velge mellom og ikek fult så pirkete å sy som disse her.

Takk for kommentarene dere legger igjen.  Det er ikke alltid jeg har tid til å skrive kommentarer tilbake, noe som jeg har dårlig samvittighet for. Etter julemarkedet skal jeg skjerpe meg med akkurat den biten.
Men dere skal vite det at jeg setter utrolig pris på å lese både bloggene deres  og kommentarer som dere legger igjen.

Jeg ønsker alle som er innom bloggen en super lørdag. 

11 kommentarer:

 1. Så flott dette var pyntet:):) du er virkelig flink:) de tilda dekkene dine liker jeg så godt:) selger du slike? Eventuelt etter julemarkedet:)
  Ønsker deg en fin lørdag:) klem fra Linn:)

  SvarSlett
 2. Blir nok enda en liten stund til jeg begynner å finne fram julepynt (eller noe som kan ligne) i heimen, men på hobbyrommet strør jeg om meg!! :-D
  Ha en glitrende lørdag, til deg og Tilda-ene dine! :-)

  SvarSlett
 3. Å, så nydelig du ordner til. Englene var så veldig fine, har lyst til å sy noen Tilda engler jeg også. Ønsker deg alt godt for helga

  klem

  SvarSlett
 4. Kva brukar du for å binde saman bjørkekransen?

  SvarSlett
 5. Jeg er så enig med deg, det er deilig og ta frem litt julete ting, her kommer kongler, mose og noen av de litt julete tingene som blir produsert får være fremme... gutta mine er på den 3. boksen med pepperkaker... Englene dine er SÅÅ UTROLIG FINE!!! kanskje må jeg prøve meg på å lage en engel? hmm.. vi får se, for jeg vil helst ha ting unna i en fei... og de ser ikke ut som om de er gjort i en fei... men de er NYDELIGE!!
  ønsker deg en fin fin lørdagskveld:)

  SvarSlett
 6. Åh sikke yndige de er :0) Og engle vingerne er jeg vild med.. Tænker jeg må på "jagt" efter nogen i år..
  Ha' en dejlig aften

  SvarSlett
 7. Que Tildas más bonitas.
  Anna

  SvarSlett
 8. Åh så fina! Jag önskar att jag kunde sy jag med....älskar Tilda figurer....ha en fin dag! Kram C
  Ps..vet du att du har ordverifikationen på? Ds

  SvarSlett
 9. Eg ser for meg at du er ei ekta juladama, Elin :-) Skikkelig god stemning er det hos deg! No gleder eg meg til å sjå det att på Moi, for eg rekner med at du kjem dit?

  Klem Eli

  SvarSlett
 10. De minste Ballerina Tildaene er ferdige og henger til pynt på kjøkkenet. Jeg synes de skaper julestemning de også. Nostalgisk julestemning. Det er ikke alltid så mye som skal til. Levende lys, en krans i bjørk åsså Ballerina Tildaene da.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)