onsdag 8. august 2012

Sånn går nu dagan...


วันดี (som betyr "god dag" på Thai) 

Her blir dagene brukt til å nyte solen og varmen. Noe som vi setter ekstra pris på etter å ha lest hvordan været har vært hjemme i Norge. Her er det ekstremt varmt selv om  det er vinter og regntid her nede i Thailand.
Regntid høres lite fristende ut men jeg kan love dere at de 3 små regnskyllene vi har hatt på en uke, har vært kjærkomne for varmen kan rett og slett  føles kveldene.
Ved bassengkanten ligger man kun i 20 minutter før man må uti, for å kjøle seg ned. Jeg kan bare forestille meg hvilken varme det må være her nede når det er sommertid. Brune har vi blitt alle mann for det er ikke til å unngå. Jeg har har til og med fått brune legger noe som er et sjeldent syn :OD
Polkadott vesken og lommeboka er nesten det eneste jeg har handlet her nede. På grunn av varmen skjer  shopping på kveldene og  da er det for det meste ungdommen som handler klær, smykker og sko.
Her om dagen, da varmen ble for mye leide vi oss en båt å dro ut til øyene utenfor Krabi. Her ble det snorklet sammen med fisker, badet og spist god mat.
Det er den siste dagen vår her i Krabi før vi tar båt over til Phi phi Island. Det skal bli kjekt å dra dit for jeg har hørt så utrolig mye fint om Phi phi.

Det er natt hjemme og morgen her, om litt skal jeg ned å få i meg en deilig frokost bestående av egg, bacon, frukt og masse annet digg, før jeg går bort å legger meg ved bassengkanten.Forresten... Maten er utrolig god (noe jeg var veldig spent på) Her kan man velge i thai retter, kinesiske, europeiske, ja akkurat hva man måtte ønske.

Jeg ønsker dere alle en deilig onsdag og jeg håper 
dere får sol og varme - fordi dere fortjener det!


9 kommentarer:

 1. Høres herlig ut!! Sønnen min var i Krabi og Phi Phi island når han var på jordomreise ifjor.. ser helt fantastisk ut der !! Bare å nyte :)

  SvarSlett
 2. HEI ELIN,
  SÅ HERLIG DU HAR DET. JA VI TRENGER SOL OG VARME. VAR SELV PÅ KRETA TIDLIGERE I SOMMER....
  NYDELIG LITEN PUNG DU HAR FÅTT TAK I.. SØT MED BLOMSTENE.

  HA EN FORTSATT FIN FERIE.
  KLEM TOVE

  SvarSlett
 3. Høres himmelsk ut :D Bare nyt dagene!!! Når vi har store barn skal vi også ta en Thailandtur ;) Lang fryreise er ikke gøy for en som snart blir 3 år :D
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Høres herlig ut med litt varme spør du meg. Men nå ser det faktisk ut som det blir litt sommer her også. Håper det.
  Såg et bilde min nevø hadde lagt ut fra et sted de var i Tailand. Der ble det solgt VG og en resturang hadde meny, på norsk, som bl.a. bestod av norske kjøttkaker. De hadde sagt at det var så mange nordmenn der, derfor hadde de det.
  Ha fortsatt herlige dager i Tailand :)

  SvarSlett
 5. Gud så gött med varme sier´nå jeg !
  fryser inne her!
  Klem hå det gått!

  SvarSlett
 6. Kjempesøt lommebok :D og heldiggris som har det godt og varmt! Sitter as we speak i regnet og fryser i Ålesund, haha, det ble liksom aldri sommer her! :p

  tonelisekalvo.com

  SvarSlett
 7. Stort sett alt med polkadotter på er herlig,og vesken din er intet unntak,helt herlig:)))
  Litt shopping må man ha,om ikke det blir den store handelen er det kjekt å komme hjem med noe nytt.Men selvsagt aller kjekkest full av minner og opplevelser:)))
  Kos dere videre i varmen!
  Toveklem:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)