lørdag 11. august 2012

Phi phi Island...verdens fineste øy!Hei og god morgen! 

Akkurat nå befinner vi oss på Phi phi Island, en øy ca 2 timer med båt fra Phuket. Her har man kun wi-fi tilgang, noe som gjør at det tar evigheter å laste inn bilder og nettet kommer og går hele tiden.
Øya er helt uten biler og skal man ta seg frem på øya  hurtigere enn til fots, blir  det på sykkel. Vil man til andre deler av øya må man enten ta bena fatt eller båt.

Hver kveld kommer store båter inn fra Phuket og Krabi for å hente søppel og for å levere forsyninger med mat og drikke. Phi phi Island var et av stedene som ble hardest rammet av tsunamien i desember 2004. Jeg har lagt ved en link til en youtube snut, der det filmes mot samme sted, som jeg selv tok bilde av utsikten fra hotellrommet fra.http://www.youtube.com/watch?v=Wz5wBdC0Ws0

Vi har vært her i to dager og reiser videre til Phuket i morgen. Den siste dagen her på Phi phi skal brukes til å ta en båt ut til Monki beeach. Og det er akkurat det som navnet tilsier. Her kan man kaste inn bananer til apekattene som bor på stranden. Men nå er det frokost og jeg må stikke.

Ha en strålende dag alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Ser fantastisk deilig ut, kos dere videre :)

    Klem

    SvarSlett
  2. Härligt! Phuket är också ljuvligt! Akta er för aporna bara ;-) min väninnas dotter blev biten i armen....:-0
    Kram C

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)