mandag 6. august 2012

Nabohuset...


God morgen!
Jeg er fortsatt på ferie men før jeg dro tok jeg flere bilder hjemme for å ha noe å blogge om mens jeg befinner meg andre siden av jordkloden.
Nabohuset kom på plass et par dager før vi reiste. Det ble utrolig fint og jeg har et håp om at vi får nye leieboere til våren. Helst noen som venter barn. Frem til da skal det stå til pynt  i et av bedene ved inngangsdøren vår.  På bildet har jeg ikke rukket å malt helt innerst mot vinduet men det ble fikset et par timer før jeg reiste på ferie.


Jeg er så hjemmekjær at selv om jeg har det utrolig deilig her jeg er akkurat nå kan jeg ikke unngå å lengte litt hjem. Lengting med et smil om munnen.


I dag skal vi ut til et par øyer rett ut forbi Krabi. Vi skal leie båt for å finne oss en hvit badestrand til å ligge å sole oss på. Jeg ligger ikke så mye skal jeg være helt korrekt...jeg har ikke ro i rompa til det. Du finner meg som regel ute i vannet og i dag skal jeg teste dykkermaske og snorkel.

Jeg ønsker elle som er innom en deilig dag :O)


8 kommentarer:

 1. Så utruligt nydelig fuglehus:)
  Ein forsatt strålendes ferie til deg!
  Klemklem

  SvarSlett
 2. Koselig fuglehus.
  Høres ut som dere har det veldig bra der dere er også, selv om det er noe spesielt med hjemme.
  Kos dere masse med ferien
  klem

  SvarSlett
 3. Kos deg masse i ferien!
  Høres fantastisk ut med sol og badestrand :)

  SvarSlett
 4. Så søtt fuglehus:)Borte bra, men hjemme best:) Klem lille meg

  SvarSlett
 5. Sååå sjarmerende å søtt fuglehus :) å så lekkert huset deres er blitt i sort!!

  Bli gjerne med på give away inne hos meg om du ikke allerede har deltatt!

  Ha en fin Tirsdag,
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 6. Det var et skikkelig fint fuglehus :)) Vi har et på verandaen vi, som sønnen min snekret i vinter:) Det er koselig å gi fuglene mat om vinteren :)Ønsker dere en kjempefin ferie :))

  Klem

  SvarSlett
 7. Hei! Du må kose deg - og mate "bananfiskene" (de svarte- og gulstripete) med banan - det er en artig opplevelse å snorkle til! :-) Stine

  SvarSlett
 8. Så koselig fuglehus! Vi hadde noe lignende - og gleden var stor da en liten figlemamma slo leir inni det og la egg! Vi gledet oss veldig til å få se noen søte små fly derifra, og var veldig opptatt av å la fuglehuset være helt i fred. Desverre tok nabokatten kort prosess og raste ned fuglehuset da vi var på jobb.. Så vi kom hjem tilødelagt hus og tre knuste små egg.. Neste vår skal vi prøve med nytt hus på et sted katten ikke får tak i det.. Nyt ferien - høres fantastisk ut! Stor klem!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)