søndag 5. august 2012

Cath Kidston butikken...God morgen! 
Her har det rukket å bli grålysning og jeg sitter på terrassen vår i Krabi. Her kryper firfirsler rundt i taket og siden de tiltrekkes lys har jeg ventet i det lengste med å slå på datamaskinen. Nå kommer dagslyset sigende, så nå tør jeg prøve meg....jeg ønsker nemlig ingen hoppende firfisler på skjermen min...
I går før vi dro fra Bangkok, reiste vi oppom kjøpesenteret " Central world". Cath Kidston har en av butikkene sine der. Jeg har aldri før vært i en Cath Kidston butikk og må innrømme det at hjertet banket litt ekstra da jeg så skiltet utenfor inngangen.


Jeg gikk rundt lenge å tittet og hadde det ikke vært for at jeg befinner meg på andre siden av jorden og skal ha alt med meg hjem på flyet, hadde jeg nok kjøpt mye mer enn det jeg gjorde for prisene er til å le av i forhold til hva jeg måtte ha gitt hvis jeg skulle hatt kjøpt det samme via nettet eller i England.


Etter noen hektiske dager i Bangkok skal jeg nå bruke noen dager på å bare slikke sol ved bassenget. Stedet vi er på er helt magisk ( foruten firfislene da...) og så har de trådløst internett noe som gjør blogging mye enklere.
Men dere jeg har tatt på meg ansvaret for å kapre 8 solsenger nå på morgenkvisten...fordi jeg er det første som er oppe... så jeg må stikke.

Jeg ønsker alle som er innom en deilig dag enten 
du fortsatt er på ferie eller er tilbake til normalen igjen.8 kommentarer:

 1. Den butikken såg jo bare kjempe kjekke ut då !!
  Kos deg videre på ferien, høyrest fantastisk herlig ut :)

  Klem Birgit

  SvarSlett
 2. JA der skulle en ha vært.
  Men jeg måtte nok hatt minst en ekstra kofferet å gått på visst jeg skulle vært innom der.
  Gleder meg til å se hva du fikk med deg hjem.
  Håper du fikk kapret noen solsenger.
  Riktig god ferie fortsatt :)

  SvarSlett
 3. Kos dere i deilige Thailand.Vi var på bryllupsreise reise i krabi aonang for 5 år siden.Skal ned igjen bare barna blir større.

  Klem
  Linda

  SvarSlett
 4. Så gøy!!! Heldig som er i Thailand.

  SvarSlett
 5. Hei Elin:)
  So bra at du fann butikken!!!!Skjønne bilder♥ I dag fann eg "min" CK-butikk også i Seoul:))))Må innrømme at det vart litt hjertebank her også,når eg stod utanfor døra;)Masse lekkert...

  Kos deg ved bassenget!!!

  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 6. I denne butikken skulle jeg likt å vært en tur! Tror ihvertfall det hadde blitt med noen "go`saker" hjem... som rosetapet til kjøkkenet mitt!

  Kos deg på tur!

  SOMMERklem...

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)