fredag 3. august 2012

På jakt etter Cath Kidston i Bangkok...


Vips så ble det stilt på bloggen og det er jammen ikke rart for plutselig befinner jeg meg og datamaskinen på andre siden av jorden. Her har vi vært siden i forgårs og det har gått i et bankende kjør siden vi kom ned hit. Nå skal vi ikke være her så lenge, bare 3 dager før vi reiser videre til Krabi. Etter Krabi reiser vi til Phi phi Island etterfulgt av Pukhet.


Det blir en feire med både bading, soling, shopping og dykking. Grunnen for vi er i Bangkok er at vi har med 4 ungdommer som gjerne vil shoppe for her er merkevarer billige! Jeg kjøpte meg et par nye Converse  i går til den nette sum av 850 bat...noe som er det samme som rett i underkant av 200 kroner. Bangkok er akkurat som på Tv....Stort, støyende, pulserende, mye farger og veldig spennende.


Litt annet enn shopping har vi fått med oss...elve-marked. Etter 1,5 timer med bil fikk vi leie båt med sjåfør å fløt rundt i små kanaler sammen med tusenvis av andre innfødte og turister. Der kunne vi få kjøpt ALT. Varm og kald mat tilberedt i båtene, frukt, pynteting, klær, blomster, drikke, kokosnøtter....alt. Hvis man ikke ville handle i båtene kunne man stige i land i en av alle butikkene som befant seg langs kanalbredden.
Siden vi først var så langt Nord, reiste vi innom en tigerpark der ungdommene kunne gå inn å klappe tigerne.


I dag blir det shopping og jeg har et mål med dagen...finne Cath Kidston sin "flagstore"  her i Bangkok. Jeg vet hvor kjøpesenteret ligger, jeg må bare skaffe meg en taxi til frakte meg dit...

Jeg ønsker alle som stikker innom en deilig dag.


8 kommentarer:

 1. Ja du finner den nok selv om senteret sikkert er større en kvadrat.
  Riktig god ferie til deg :)

  SvarSlett
 2. For en spennende reise!! Fortsatt god ferie.Klem lille meg

  SvarSlett
 3. Bankok ja...høres spennende ut.
  Lykke til med shoppingen :)
  Ønsker dere en strålende ferie.

  Klem Birthe

  SvarSlett
 4. MBK - senteret er helt magisk! Har vært der to ganger, og det er så utrolig mye kuult der:) Ha en fin fin ferie i "smilenes land"!

  SvarSlett
 5. Riktig god ferie høres spennende ut, lurer i kulissene og følger deg også på ferie. Ha en fin dag.

  SvarSlett
 6. Oj, så spennende! Elveshopping har jeg aldri hørt om. Kos deg videre.

  Klem fra Eli:)

  SvarSlett
 7. Nyt turen din! Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 8. Åhhhhh - ha det så kjekt! Vi har vært i Thailiand 2 ganger. Bankok er spennende (og støyende:-)) men du så kjekt! Kos dere. Lykke til med jakten:-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)