mandag 2. juli 2012

Tidlig mandag morgen...Jeg krysser fingrer for at det skal tørke opp utenfor i dag, slik jeg kan få fortsette med malingen. Jeg savner det å kunne bevege meg utendørs uten å se ut som en druknet katt. ja, egentlig savner jeg  generelt   sol og sommer. Nå har det regnet nok for en stund synes jeg. 
I mellomtiden skal jeg stikke på butikken for påfyll av mat, jeg skal hente en pakke på posten og jeg skal kjøpe en mandags bukett med blomster til meg selv. Jeg skal sitte i godstolen å lese den nyeste Camilla Läckberg boka som er så spennende at jeg har problemer med å legge den ifra meg og jeg skal sy meg en veske til ferien.

Jeg ønsker alle som er innom en strålende fin mandag!
7 kommentarer:

 1. Tror du kan å kose deg uannsett vær. Men det er godt med litt sol. Her er det litt sprekker i skydekke, så det er håp.
  Ønsker deg en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Ja, nu räcker det med regn. En riktig regnsommar har det varit hittills.
  Hoppas att du får en bra dag. Kram Stina

  SvarSlett
 3. God morgen!
  Høres ut som du får en fin mandag :)
  Sol og sommer ønskes flere steder!
  Her kommer mine to eldste gutter hjem idag. Det blir en tur på sykkelbanen, og så tar vi kosekveld ikveld med film og godteri ;)
  Fin ny uke til deg!
  Klem

  SvarSlett
 4. Høres ut som du skal kose deg masse i dag i tross for regnet :)
  Nyt dagen!!

  SvarSlett
 5. Høres ut som en spennende mandag!
  Jeg har også lyst til å sy noe nå :)
  God mandag videre!
  Klem m

  SvarSlett
 6. Flott bilde, sommerlig og skjønn ღ Mange flotte innlegg og bilder her til stor inspirasjon... Høres ut som du har det bare fint, og masse å gjøre :) Ønsker deg en superfin dag og uke - stor klem fra Mette

  SvarSlett
 7. Høres ut som du koser deg og nyter dagene. Så dumt at du ikke kom deg på festival. Du får gjøre det bedre en annen gang. Stikk gjerne innom nr 9 hvis du er på disse kanter :-) klem Anita

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)