mandag 2. juli 2012

Sommerlig nostalgi...Jordbær fra Fister smaker helt spesielt. 
Jordbærene med den søteste smaken- De får frem minner fra barndommens sommer. Ikke noe kan måle seg med disse deilige stundene når man sitter å ved kjøkkenbordet med en stor skål jordbær og fløte. Eller nybakt brød med smør og rørt jordbærsyltetøy. 

I dag kjøpte jeg med meg 4 kurver hjem. 4 kurver for en hundrelapp i begynnelsen av juli synes ikke jeg er noen u-pris. To av kurvene skal bli til rørt jordbærsyltetøy mens de andre to skal bli pynt på en enkel kake (oppskriften finner du HER)Bilderammen har jeg lenge prøvd å få tak på. Jeg forelsket meg i den da eg så den på en interiørbutikk for flere år siden men den gangen var jeg så dum å la den bli igjen i butikken. Noe jeg har angret på siden. 
Som troll ut av eske dukket den opp på bloggen til Solveig for en tid tilbake. Så her om dagen fant jeg den på nettbutikken Solhaug interiør ( som er nettbutikken til Solveig)


Rammen ligger å venter på å bli hengt opp på veggen og  den vente en stund til for nå skal det syltes, bakes og det skal lages kyllingsuppe til middag.

Ha en deilig  juli-mandag


10 kommentarer:

 1. Hej! Vilken fin blogg du har! Gemytlig! Jag har också Läckbergs senaste bok framme, brukar läsa en per sommar, men denna får aldrig min tid. Kanske om jag börjar läsa kan jag inte sluta...
  Ha en riktig fin vecka! ♥

  SvarSlett
 2. Mmmm, jordbær. Nydelig sommerstemning i bildene dine!
  Ønsker deg en fin sommeruke!

  SvarSlett
 3. Så bra at rammen dukket opp.. gleder meg til å se hvor den havner på veggen! Koselige bilder! Takk for omtalen, det setter jeg pris på må du vite! Kos deg med syltingen :) klem

  SvarSlett
 4. Herlege bilder!

  Jordbær ER sommer!! :o)

  Lykke til med sylting, kakebaking og suppemaking :o)

  Fin veke til deg!

  ib

  SvarSlett
 5. Tusen takk for kommentar hos meg :)
  Nydelige bilder! Sommerstemning :)

  Her er planen å kjøpe en kasse med jordbær. De skal røres og fryses, sånn at vi kan kose oss med jordbær utover høsten ;)

  En fin kveld ønskes deg!

  Klem

  SvarSlett
 6. Hej! Tack för din fina kommentar... så att jag hittade DIN blogg! Så fantastiskt många fina bilder! Helt beroendeframkallande! Måste titta mer!!! Anna

  SvarSlett
 7. Så fint!
  Blir riktigt sugen på jordgubbar nu :)
  Kram Kicki

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)