lørdag 30. juni 2012

Shopping tips...søte svensker og rustne nøkler


Dagen i dag ble alt annet enn en stille og rolig dag ved kjøkkenbordet vårt. Jeg dro nemlig til Sandnes. For dere som ikke vet hvor Sandnes er så ligger det 10 minutter med bil fra Kongeparken.

De fleste av mine favoritt butikker ligger her og flere av eierne av mine favoritt butikker har etterhvert blitt riktig så gode venner av meg. Ja, til og med har et par av dem har gått hen å blitt løedamer. De var med på julemarkedet i fjor og skal være med på julemarkedet i november. Du ser,.... vi selger  ikke bare hjemmelaga ting  på julemarkedet-vi selger interiør, blomster, antikke møbler, tekstiler i tillegg til hjemmelaga ting.  


Målet for turen var butikken Swedish Grace. Sari som eier butikken har tidligere drevet interiørbutikk i Sverige men så havnet hun her og det er jeg himla glad for 
Etter min mening selger Sari bare fine ting. Ting med sjel. Hun henter gamle møbler i Sverige og hun pusser dem opp for salg  i butikken.  Ikke er hun bare flink med malekost og sandpapir men hun er også flink med symaskin.  Foruten interiør og møbler finner dere  metervare, klær, sko og mye mye mer. Alt dandert så vakkert at man blir superinspirert! ( HIMLA INSPIRERT! Da jeg kom hjem måtte jeg bare flytte rundt på et bord og bytte om på litt pynt) 

Butikken ligger i Langgaten ( som er gågaten i Sandnes) og skal dere til Kongeparken i sommer eller innom Sandnes eller Stavanger, så må dere bare gå innom denne butikken. 


Rustne nøkler...ja helt siden Sari hadde   med en haug av rustne nøkler på julemarkedet i november i fjor har jeg drømt om et knippe med rustne nøkler til å pynte her hjemme med. I dag kjøpte jeg dem.

Men dere, nå skal jeg trekke vinneren av duftpinner med roseduft- i mens får dere kose dere med bildene fra butikken Swedish Grace.

Ha en super kveld!16 kommentarer:

 1. Åh..ja..her er det mye nydelig!!:)
  jeg sikret meg et nøkkelknippe på julemarkedet i fjor:)
  Skikkelig kule:)
  Ha en fin lørdagskveld Elin!God klem:)

  SvarSlett
 2. ÅH så masse fint!!!
  Skulle gjerne vært i Stavanger en tur ja!! Min favorittby, selv om det er mange år siden jeg var der!! Altfor langt desverre :(
  Tuuusen takk for koselige ord fra deg <3 Du er god du :D
  Nyt kvelden
  klem Tove

  SvarSlett
 3. Der skulle nok jeg også ha vært....
  Men man kan ikke alltid få det som man vil da :-)
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 4. Oj oj ser at jeg må avlegge denne butikken ett besøk neste gang jeg er i Sandnes. Som sikkert ikke blir alt for lenge til.
  Ha en god kveld

  Klem

  SvarSlett
 5. Så flotte bilder av en flott butikk. Her var det mange spennende ting jeg gjerne kunne tenkt meg ;).
  Klem Madelén

  SvarSlett
 6. Sikke en skøn butik - jeg ville æææælske at komme forbi dér.
  Dejlige billeder - tak for at du delte det med os.
  mange hilsner fra Susan

  SvarSlett
 7. UNDERBART att hitta nya fina inspirerande bloggar!! Dig lägger vi till direkt på vår länklista! Välkommen till oss också om du vill! Kram C&M

  SvarSlett
 8. så mye fint! Elsker slike "ting & tang-butikker" som jeg kaller dem :)

  SvarSlett
 9. Mykje snadder, om eg ein gong skulle befinne meg i området skal denne perla garantert besøkast :)

  SvarSlett
 10. Ååå mye fint. Skapet på bilde NR 2.... Nice :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)