torsdag 5. juli 2012

Gamle vakre ting til svenske loppispriser i Rogaland


God morgen og for en dag!
Sola skinner, det er varmt utendørs og jeg er på leit etter nye batterier til det digitale termometeret for å se hvor mange grader det egentlig er ute.
Endelig er det malevær og jeg skal nytte det godt. Men først skal jeg få gjort noen ting innendørs, drikke kaffe og lese avisen ute på kjøkkentrappa. Det føles som evigheter siden sist.

Som overskriften viser skal jeg fortelle dere om enda en butikk som er verd å besøke hvis du er på disse kanter. En brukt butikk som selger tingene til loppispriser. Grunnen for jeg skriver om butikken er fordi når det nærmer seg julemarked pakker tove( eieren) med seg både møbler og nips og kommer oppover til Ålgård og westernbyen. Det har hun gjort de to siste markedene og det skal hun gjøre også i november.


Butikken ligger i Sandnes og jeg har skrevet om den før. I enden av langgata ( gågaten) Skiltet står utenfor  og roper. TOVES ANTIKK. Butikken ligger innenfor en  bitte liten  dør men når du har kommet deg innenfor, har man trådd inn i "antikk og brukt himmelen"
Her finner man alt mellom himmel og jord og tove henter hjem ting selv og har skjønt hva vi vil ha. Sink kar, gamle lamper, vinduer, dører, slagbenker, bord og stoler til en brøkdel av prisen man betaler hvis man kjøper en kopi.
Hadde jeg hatt bil med meg på lørdag da jeg var innom- hadde jeg kjøpt med meg hjem et sitte-badekar i sink. De samme karene ser jeg koster 1600 kroner nye i butikk mens originalen koster, hos Tove kun 800,-


Bak i det aller helligste står gamle skap, lamper og enda mer sink som enda ikke har fått prislapp på. Jeg var  bakom her å lette etter skatter. Jeg fant jeg fant. Jeg fant et lintøy skap som jeg ønsker meg. Tidligere har jeg kjøpt både slagbenk, skodder og en haug i småting. Nå ønsker jeg meg altså et lintøy skap.


kopper og kar i allverdens varianter, lintøy skap til et par tusenlapper, gamle vinduer til et par hundrelapper, sink, emalje, gamle fabrikklamper....


Toves antikk sin nettside kommer du til ved å trykke på linken. Legg gjerne ferieturen til Rogaland men husk å ta med tilhenger...

Men nå er det  kvalitet tid  sammen med kaffekoppen 
på kjøkkentrappen...


11 kommentarer:

 1. Vi har ikke hengerfeste på bilen. Til min store fortvilelse. Og min manns store glede, hehe. Han skal ikke ha det sier han. Har en gammel bil med hengerfeste, heldigvis. Men den reiser vi jo ikke til Jæren med. Har enda ikke vært innom den antikkbutikken. Det må jeg få til neste gang jeg er i distriktet.
  Ha en herlig dag :)

  SvarSlett
 2. Åh vilken härlig butik, där skulle det vara roligt att fynda :)
  Ha en fin sommardag!
  kram Tini

  SvarSlett
 3. HIMMEL OG HAV!! Dit vil jeg!! Ser på disse bildene en del skatter jeg vi ha hjem i huset mitt..... 7 times kjøretur med tilhenger er jeg derimot litt usikker på hihi :)

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 4. Så fin reklame for Tove's :)
  Jeg elsket den butikken og håper å komme tilbake dit i høst

  SvarSlett
 5. Vet du, jeg er så ENIG!!! Toves Antikk og brukt er ett himmelrike, jeg går alltid der ifra med mer enn jeg hadde når jeg kom - og her finner man "alt".

  Ha en fin dag!
  Klem

  SvarSlett
 6. For ein drøm av ein butikk!!!!
  Her kunne eg brukt mange timer og masse peng.... ;o)
  Deilig med slike skattebutikker!

  Tusen takk for tipset :o)

  klem ib

  SvarSlett
 7. For en utrolig flott bruktbutikk.. Vi har 3 bruktbutikker her jeg bor også, og en av dem er ganske så ok, men denne var jo kjempe flott! :D
  Ha en flott uke :)
  Hilsen Elin

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)