onsdag 2. november 2011

Eksplosjon med et smil

Onsdag allerede og dagene flyr fortere enn jeg klarer å henge med. Det er en fin morgen med kaffe, levende lys og nyheter på tv.  November er på en måte godt i gang og i løpet av de siste 48 timene har det eksplodert av innlegg på bloggene av førjulshygge, forjulsbilder og førjulsinnlegg. Det liker jeg! Jeg elsker julen og synes det er så koselig å lese innleggene om jul. Jeg merker at jeg ikke bare gleder meg til julemarked til helga, men også til å få ta del i hverdagen til mange av dere nå når det nærmer seg jul.


Lurer på hvor mange ganger denne plakaten har blitt vist på bloggen? Ja ja dere får tåle å se på den litt til men etter helgen så lover jeg at den aldri skal vises mer. Om litt skal jeg gjøre meg klar for en ny dag men først ville jeg innom for å hilse på og for å ønske deg en fin dag.


8 kommentarer:

 1. Heisann!
  Ønsker deg lykke til på julemarked! Jeg bruker også å være med på et julemarked her jeg bor. Jeg får dessverre ikke vært med i år, for det er min jobbehelg, og jeg går på skole, så tiden strekker ikke til. Men det er veldig leit, for som du skriver, så er det så koselig med masse folk, gode lukter og god stemning. Dette julemarkedet er på en liten gård, med dyr, kafeteria for anledningen og et bryggerhus med stenovn, som det blir bakt brød i:)
  Hilsen Ellen:)

  SvarSlett
 2. Du er vel kanskje alt på jobb, men ønsker deg likevel en herlig dag :)
  Ja nå kan juleforberedelsene starte. Kjøpte de to første bladene i går. Gleder meg til å studere dei.
  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 3. Lykke til med marked.

  JUL og julepynt får vi aldri nok av.. <3 GLEDER meg til jul kjenner jeg!


  <3 Klem

  SvarSlett
 4. hei Elin,
  koselig du har det en morgen stund,
  tenker du gleder deg til helgen ja, åå jeg skulle ønske jeg hadde lappen, da hadde jeg reist til dere,
  men det er litt langt unna å sykle til, hihihi.
  men jeg ønsker dere masse lykke til, det blir nok stor suksess dette,
  gleder meg å se bildene fra dere.
  ha en fin dag.
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Enig med deg Elin - nå er det tid for å kose seg med herlige førjulspussel, lage førjulsinnlegg på bloggen og lese bloggvennenes koselige og inspirerende førjulsinnlegg - elsker denne tiden!

  Masse lykke til med julemarkedet - blir nok knall!!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Hei på deg Prinsesse Elin
  Takk for at du har bestemy deg for å følge meg; jeg tror nok at det på bakgrunn av mitt engelbilde. Jeg driver for det meste med foto på bloggen min, eksperimenterer litt og dermed er vi langt unna hverandre med våre forskjellige interesser. Fellesnevner kan kanskje være det, at jeg lager smykker. Har akkurat åpnet en side på Facebook som heter Opera Jewelry - du er velkommen til å ta en titt, selv om det er sped start på eventyret mitt og veldig få bilder. Jeg skal titte på din blogg, fordi den er veldig professionelt laget og jeg liker de myke fargene og ting du skriver om. Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 7. Er helt enig med deg! Det er koselig at vi nærmer oss jul, og kan begynne å planlegge litt og kose oss.
  Nydelig bilde av Tilla-dukke!

  Ønsker deg en fin dag!
  Klem fra Bente

  SvarSlett
 8. Hei!
  Liker virkelig veldig godt bloggen din, stor koser meg når jeg er inne å leser! Jeg har sett lenge på plakaten din, som ja, vi har sett mange ganger, men ja, den funker!;) For nå har jeg sendt melding til en veninne om vi skal ta en liten tur imorgen! Venter spent på svar fra henne! Vi bor et par timer unna, men det er jo bare å ta det som en søndagstur!:)
  SÅ lurer jeg veldig på hva den Tilda dukken som du har laget her heter, eller i hvilken bok jeg kan finne den i? den var kjempe fin! Har selv laget 2 dukker selv, synest de er så herlige! Men den du har laget der hadde vært ypperlig til en julegave kom jeg på!:) Ønsker deg lykke til imorgen og gleder meg til å se bilder fra dagen visst vi ikke får til å komme:) Klem fra meg
  Ps.legger meg til som følger hos deg!:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)