lørdag 5. november 2011

Hva i alle dager...


Hva i heiane skjer i gangen til prinsesse Elin?!?.... Jo det skal jeg si deg. Gangen ser ut som om noen er på flyttefot. Det står kasser og ting som skal ned i Westernbyen over alt og man må nærmest krabbe over kasser for å komme ut. Alt er pakket og klart for å flytte inn i Løedamenes landhandleri.
Om jeg er ferdig....njaaaaa. Egentlig er jeg det men egentlig ikke. Jeg har fortsatt minst 93 ideer som jeg ikke har fått satt ut i livet og 56 av disse er så bra at jeg nesten ikke får sove om natten.  Men sånn egentlig er jeg veldig fornøyd. Nå gjenstår bare det aller kjekkeste....å sette tingene på plass og stæsje. Lage fine utstillinger, pynte til jul ute på markedsplassen og skravle med de andre løedamene.


Prising er alltid noe som kommer i siste liten. Det er vanskelig å sette pris på sine egne ting synes jeg. Men jeg lurer litt rundt å ser hva andre bloggedamer tar for sine saker og så tar jeg samme pris. En fiffig løsning synes jeg :O)
Jeg liker god skilting. Derfor har jeg laget sånne små lapper til å  henge opp der det måtte passe seg. Bare for å være på den sikre siden. At prislappene ble klippet som kakemenn er kun for at de sikkert blir fine som pynt i landhandleriet.


Vel er det travelt om dagen men så travelt er det ikke! Visst har jeg tid til å drikke kaffe, spise noe godt å kose meg oppe i alt kaoset.  Jeg må bare slutte å tenke på disse 93 ideene som jeg kunne tenkt meg å gjort noe med. Men man kan ikke rekke alt her i livet. Og det kommer nok flere markeder etter dette.
Muggen er forresten ny. Fra Falby den også. Passer perfekt på kjøkkenet. Den har til og med en tvillingsøster men hun har prikker.  Blir fint og sette frem flere ting med røde detaljer nå når vi nærmer den store pyntehøytiden.
Jeg ønsker alle som er innom i dag en fin lørdag. Skulle du være uten planer for helgen så kan du besøke meg og mange skjønne damer på julemarkedet  i morgen. Westernbyen på Ålgård i Gjesdal kommune. 12-18.
Ta med far, spander middag på han mens du og ungene selv kan gå rundt å suge inn førjulsstemning.

16 kommentarer:

 1. Lycka till....kommer bli bra! Synd att jag inte kan svänga förbi o titta!
  kram susanne

  SvarSlett
 2. Eg gleder meg! Eg skal bare på jobb først i morgon, så går turen retning Westernbyen!

  Ha ein flott lørdag med forberedelser!

  Klem

  ps! farsdag er nese søndag...

  SvarSlett
 3. Lykke til med julemarkedet :)
  Prising synes jeg og er vanskelig,uansett er det noen som synes det er for dyrt ;)
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 4. Held og lykke med i morgen. Familien og jeg kigger helt klart forbi Westernbyen i morgen ;o)

  SvarSlett
 5. farsdag er ikke før neste søndag...13/11

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å ta turen bortom imorra, for å se hva dere har "stelt i stand"!
  Men far får bare holde seg heime, for farsdag er ikke før neste søndag!;-)

  SvarSlett
 7. Blir sikkert et kjempekoselig julemarked, lykke til! FIN lørdag og klem:)

  SvarSlett
 8. å så gøy, lykke til med salget:) Klem og god helg!

  SvarSlett
 9. Lykke tili morgen! Skulle gjerne vært der:)Ha en nydelig lørdagskveld!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 10. Jättefint å mysigt i ditt kök .. Gillar dina kuddar .. Nu måste jag kika in på ellos .. Julmarknad är kul .. Vi åker på en i morgon i huseby... Kram Jeanette. Kallebodalantliv

  SvarSlett
 11. Ja prising av egne ting er vanskelig. Men det blir nok bra kan eg tenke meg.
  Du er tidlig ute som vanlig ser jeg. Godt det er ei uke til før farsdag ellers hadde ikke min far fått kort i posten til dagen.
  Ønsker deg lykke til :)

  SvarSlett
 12. Hvor ser det ut til at bli en hyggelig dag i morgen. Hadde jeg boet nærmere, var jeg garanteret kommet forbi :), men jeg bor på Færøyene :(
  Håber du lægger billeder ut etterpå. Lykke til !!!

  SvarSlett
 13. Ønsker deg masse lykke til i morgen!! Kommer nok innom en tur:)
  Mona.

  SvarSlett
 14. Fy søren så mye fint du har laget til markedet, der skulle jeg gjerne ha vært!! Tenker dere har hatt det travelt, men så blir det jo så gøy når markedet åpner. Ønsker dere masse lykke til!! Klem fra Jorunn

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)