tirsdag 1. november 2011

Ikke akkurat travel...


Det er deilig med fridag og spesielt når jeg egentlig er ferdig med alt til helgen. Da har fridagen blitt brukt til å drikke kaffe, lese aviser og surfe på nettet. Litt klesvask, litt støvsuging men ingen sying.
Symaskinen er pakket bort for nå. Nå gjenstår kun slike småting som man fint kan holde på på kveldene foran tv. Og det er bra å ha noe å henge fingrene i ellers så tror jeg at jeg hadde begynt å kjede meg :O)
Bildet over er av en av de mange lerkekransene som jeg har laget til julemarkedet og som nå ligger nedpakket i kasser klar til å bli heng opp i Løedamens Landhanderi. Jeg ønsker alle som er innom en vakker dag. Jeg skal finne en bok å slenge meg på sofaen før jeg stikker på Kinarestauranten å henter dagens middag ( snakk om travle tider, gitt....)


9 kommentarer:

 1. Så godt at med ein avslappande dag. Eg har fri idag, sjølv om eg er heime med sjuk minstemann, så er det herlig med ro og fred. Ha ein fin dag Elin, må liksom alltid innom deg;)

  SvarSlett
 2. Så deilig med en slik dag ♥
  Aiai, skulle gjerne funnet et helt tre med lerkekvister, så jeg kunne laget en krans jeg og... sukk...

  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. så søte.:) godt i gang du.:))

  SvarSlett
 4. Hei, der var du ja. Hvor har du vært...eller hvor har jeg vært? Tror du har falt ut for meg en stund. Skal rette på det.

  SvarSlett
 5. Lerkekransen ser fin ut...men ser litt lite av den da...hint hint;)

  SvarSlett
 6. Så deilig å kunne slappe litt av etter en travel periode! Skulle ønske jeg bodde i nærheten slik at jeg kunne ta turen innom boden din på markedet. Mye lekkert!

  Ha en fin tirsdagskveld :)
  Klem Mie Mari

  SvarSlett
 7. Så söt den är. Mycket fina saker du visar!

  SvarSlett
 8. Jag har en liten tävling på min blogg, tycker du det är roligt får du gärna titta in om du vill.
  Kram
  Hanna

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)