torsdag 7. juli 2011

Jeg blir lat av ferie :O)



God dag og god torsdag. 

Der siste par dagene har jeg tilbrakt på stranden. Det har vært min overlevelsesteknikk. Her er det så varmt å frem til langt ut på ettermiddagen bør man enten oppholde seg ved bassengkanten eller nær sjøen. Jeg er glad i sjø og liker å bade i saltvann, så valget mitt falt på stranden.

Kveldene har gått med på å besøke forskjellige restauranter, prøve ut diverse aktiviteter og få og reise på besøk folk vi kjenner som også ferierer her nede. Livet er herlig!
Jeg har til og med tilegnet meg en passe presentabel brunfarge om jeg skal si det selv. I skrivende stund hadde det vært deilig å kunne vært her nede i 2 uker, men når jeg tenker meg om igjen blir det deilig å komme hjem også.
 
Jeg drar stadig rundt på kamera å jeg håper å få vist litt flere bilder fra herlige Kreta men akkurat nå ligger kamerat opp i leiligheten og jeg sitter nede i lobbyen og jeg gidder rett og slett ikke å springe opp å hente det. Det er iallfall sikkert: MAN BLIR LAT AV Å VÆRE PÅ FERIE! Dagene blir lengre, tiden går i et sakte tempo, livet er ganske komfortabelt og man tar ting slik det faller seg.

Ferie er deilig!


Ønsker alle som er innom en vakker torsdag


7 kommentarer:

 1. Hei Elin. Høres ut som om du er på ferie...og da har man lov til å være litt lat! Jeg skal være med ei venninde til Sverige og hytta deres i helgen, og da håper vi å komme over noen Loppis...ønsker meg så ett vaskebrett...så håper å komme over ett. Fortsatt god ferie Elin. Kos deg og nyt å være lat! Klem fra Elin:-)

  SvarSlett
 2. Kreta er herlig...skal dit i august og lade batterier...hvor hen på Kreta er du? Jeg skal til Platanias for 4. gang på rad...

  SvarSlett
 3. hehehe - det er lov å være litt lat når man har ferie! Nyyyyyt solstrålene godt! Hellas er kjempeherlig, har vært der mange ganger, men ikke akkuratt Chania. Knossos er spennede! Liker også å se meg rundt når jeg er på ferie, ikke bare strand og sol. Ha en fin ferie videre! Klem fra Ann-Kristin

  SvarSlett
 4. ååå
  så herleg!

  saltvatn er heilt klart min favoritt og,
  herleg å kjenne det friske vatnet mot kroppen

  nyt sola og varmen! :)

  SvarSlett
 5. Så fint å høre at dere har det fint på ferie. Det å bli brun høres rett og slett kjempe fint ut. Bad og kos deg videre.

  SvarSlett
 6. Jeg kunne ønske meg litt brunfarve og badetemperaturer jeg også, men her er det stabilt ustabilt, og eneste jeg får på huden min er mygg!!! Kos deg videre. Det er lov til å være litt lat i ferien. Du som står på så mye ellers trenger å lade batteriene;) Klem fra Eli:) Ps. Give Away hos meg.

  SvarSlett
 7. Høres herlig ur. Kos deg masse dei siste dagene av ferien din :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)