mandag 4. juli 2011

ψώνιακαλησπέρα
Dagen i dag har vært varm, klam og veldig støvete! Vi har trødd i timevis i gamle ruiner like utenfor hovedstaden på Kreta, Heraklion. 
Jeg lokket med familien til Knossos, et 4000 år gammelt palass som har blitt gravd frem.  Jeg elsker historie og gamle ruiner  men i 35 grader og nesten ikke mulighet for å finne skygge var det i det meste laget selv for en prinsesse som i en alder av 5 år ønsket å bli arkeolog.


Bonusen for familien var et besøk til selve hovedstaden, Heraklion  I gågatene er det utrolig mange lekre butikker. Både interiør, klær, sko osv. Jeg må innrømme det at når det er så varmt som i dag og det rett og slett myldrer av mennesker, er shoppinglysten ganske laber. Men noe ble det med tilbake til  hotellet i Charnia.


Det har til nå vært en perfekt dag selv om den var i det varmeste laget. Kvelden skal brukes til å nyte den gode maten de serverer her nede og avslapping i baren på hotellet.9 kommentarer:

 1. Oj der har jeg faktisk vært, kjekt!
  Håper du koser deg, og de har masse fint på Zara Home... mmm

  SvarSlett
 2. Så deilig!! Jeg elsker sol og varme, og gleder meg veldig til vi skal reise til Spania :-)

  Hellas er flott!! Kos dere vidre :-)
  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 3. Knossos er veldig interessant, jeg har vært der flere ganger, og lest mye litteratur om stedet, funnene og utgravningen...Men det kan bli vel varmt ja, på denne årstiden. Ha en fortsatt fin Kretaferie!

  SvarSlett
 4. Håper det er kaldt nok vann i dusjen så dere kan bli litt avkjølt...Kos deg videre på ferie!!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Når jeg ser bildene du legger ut, har jeg så lyst til å reise selv:) Viser dem ivrig til mannen og håper han innerst inne deler iveren min etter sol og varme:)
  Ha en fortsatt fin ferie!
  Trine

  SvarSlett
 6. Καληνύχτα, tja kanskje ikke riktig ennå....sukk gleder meg sinnsykt til å reise til Santorini om noen uker...gleder meg til de lune nettene hvor vi sitter på terrassen og koser oss med retsina blandet med sprite....riktig forfriskende.....
  bade, bade , bade......er ordntlig drit lei regnevær....kos dere masse, og fyll opp reservene for en kald norsk sommer.

  SvarSlett
 7. Åh dette ser herlig ut Elin
  har aldri vært i Hellas jeg - men må jo bare se å komme meg dit. I år venter spania på oss i 2,5 uker det skal bli deilig , så denne uken så er det vasking og pakkeplanlegging her.
  kooooos dere masse
  klem anita sn

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)