tirsdag 27. juli 2010

Pudderrosa emalje...


Solen skinner og livet er herlig her i Danmark. I dag stod jeg ekstra tidlig opp for å nyte morgenen. 
I dag tidlig var jeg ute å samlet steiner. Jeg har samlet i noen dager nå. Hvite, glatte, nydelig steiner. Til å ta med hjem for å pynte med på trappen hjemme. Noen skal også få komme innendørs til pynt på Wc og i gangen. Jeg ble strålende glad da jeg fant denne her i Bork havn, i forgårs. Nedsatt til halv pris.
 Jeg elsker denne serien i  pudderrosa emalje. Hjemme har jeg en stor mugge i akkurat samme serie.
Jeg har sett slike hjemme men ikke så stor som den jeg fant nå. Rosafargen er så utrolig vakker. Det er ikke ofte jeg finner ting i denne fargen men når jeg gjør det må jeg bare ha det. Den står liksom der å roper på meg.
Litt praktiske ting har det også blitt. Det gjør jo selvsagt ikke noe at tingene går i hvitt og i akkurat den stilen jeg liker :O)
I denne boksen skal teposene mine oppbevares. Jeg falt for det fasett-slipte glasset på toppen. Nydelig til å ha stående fremme på kjøkkenbenken.

Her blir det enda en strålende dag. Vi skal spise frokost og så stikker jeg nok en tur til det lille tettstedet som heter Henne Strand. Etterfulgt av avslapping her hjemme sammen med familien, sjøliv og en god bok.


Ønsker alle en nydelig dag.

Klem fra Elin:)

11 kommentarer:

 1. hei Elin.
  såå deilig en ferie du har,dere har liksom fulgt godværet dere i sommer,ja nå har vi å fått det,er så varmt i dag,deilig,
  flotte steiner du finner,å den emaljeserien er skjønn.
  ha en fortsatt fin ferie ,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Flotte ting, moro når en kommer over så fine ting på ferien!! Leset fyrvokteren tidligere i sommer jeg også, nå venter jeg på at C.L skal skrive mer...
  klem♥

  SvarSlett
 3. Ååå, såå deilig å ha ferie!
  Nydelig rosafarge på de emaljerte tingene og en dekorativ boks til teposene...
  Steiner finner en gjerne mange fina av og kunne nesten trenge en liten lastebil til hjemturen?
  He, he...
  Fortsatt god ferie, nyyyt den til ende...

  Klem Beth...

  SvarSlett
 4. Herlige feriedager i danmark.
  Kos deg videre :)

  SvarSlett
 5. Hei Elin! Herlig og høre at du har en flott ferie, og har funnet noen go`saker!!! Gubben skal ikke ha ferie før om noen uker, og vi skal ikke dra noe steds før i midten av september. Jeg elsker høsten, og syntes det er en perfekt tid og dra rundt omkring på. Da skal vi ta noen dager på Røros, hvor jeg aldri har vært. Vi har ei lita reisetralle, som vi skal campe på en 0 * campingplass med utedo og tjern. Jeg er veldig fortjust i bøkene til Camilla Läckberg, og kjøper de så fort de er gitt ut i Sverige. Har ikke tid til og vente til de blir gitt ut her i Norge, he-he. Så de er lest mange ganger, og DVD-ene har jeg. Og sett mange ganger. Jepp, fortsatt en herlig ferie!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 6. hei hå elin.
  eg he fått så lyst på ein sink balje som e stor nok som badebalje te minsten og ein sinkvannkanne å begge deler vil eg ha som pynt ute på terrassen. he på følelsen av atte eg he sitt du he enn sånnen? lurte bare på kor du he fått tag i an for eg finne det ikkje stort nok... :D kose dåkke i danmark. ser så nydelig ut. her er det overskyet idag :/
  hilsen marianne.

  SvarSlett
 7. Hei!
  Nå har jeg sendt deg en mail - for jeg oppdaget jo nettopp at jeg vant pyntelaken i sommergiveawayen din :) Jippi!!
  Ser ut som du har en super ferie med mange gode kjøp - jaggu ble det ikke noen emaljetinger på meg også i ferien :)
  Kos deg videre!!
  Klem Martemora

  SvarSlett
 8. Hei. Så koselig at du har en flott ferie og så fine steiner du har plukket. Liker godt den rosa emaljen,supersøt. Ha det godt. :)Klem.

  SvarSlett
 9. Helt enig med deg, den pudderrosa fargen er kjempe fin. Så heldig du er :)

  SvarSlett
 10. Nyt videre Elin! Ser du ikke er langt fra min kjære's hjemsted Esbjerg. Der har jeg vært mye! Herlig kjøp du har gjort, slik te-eske skulle jeg gjerne hatt selv!
  Klem

  SvarSlett
 11. Lekkert spann! Fantastisk rosafarge....:)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)