tirsdag 30. mars 2010

Walk in closet og påskekrim del 3.


Det er ingenting som er så irriterende når blogspot ikke fungerer som den skal. I går måtte jeg bare gi  opp. Prøvde til å begynne med å slette mitt eget innlegg men ble ganske irritert da jeg oppdaget at de fleste innlegg var akkurat som mitt eget.

Jeg var skråsikker på at det var min pc som satte en stopper for opplasting av bildene. Etterpå klarte  jeg  bare å komme inn på et fåtall av bloggene  og når jeg endelig klarte å komme meg inn på en blogg så var bildene ødelagte der også. Så isteden for å lese blogger så fikk jeg gjort en hel del andre ting.Gjesterommet/hobbyrommet begynner å se ut som et gjesterom/ hobbyrom igjen etter det  det i over to måneder har funket som walk in closet for mine og mannens klær. 
Det er ganske overdrevet å kalle det walk in closet siden de fleste klærne ble slengt i en haug midt på gulvet.
Det var bare å stå i døråpningen å kaste klærne på plass!  (Ikke ante jeg at vi to hadde så mye klær tilsammen.) 
På slutten så det ut som et katastrofe område og man fikk ta seg inn dit på eget ansvar.
Nå er det ingenting som tyder på at det noen gang har sett ut som en krigssone og i tillegg har det blitt ommøblert og noen av møblene har fått seg en make over!
Slike opprydninger gir en fantastisk følelse og når alt var ryddet opp, og mye som skulle vært kastet for lenge siden ble kastet i Containeren som står i gårdsrommet.Jeg må innrømme at det ikke vært så ryddig i skap og skuffer på evigheter, som nå. 
Jeg har til og med fått sortert tingene som man kan kategorisere som "ting som jeg aldri kommer til å ha fremme eller noen gang kommer til å bruke men jeg klarer ikke å kaste dem likevel"
Den listen har blitt betraktelig mye kortere.

Midt innimellom fridager er det jobb igjen. En dag på jobb etterfulgt av en uke fri. Jeg gleder meg til å gå på jobb i dag. Mindre barn og mer tid til hver enkelt. Men det blir fantastisk når jeg kommer hjem i ettermiddag å tenke tanken at jeg har fri.  Det er en deilig tanke det.


For å ikke ødelegge mitt nye stilleben med et uhyggelig bilde så legger jeg linken til del 3 av påskekrimmen her nede på siden. 


Del 3 av "Skrekkens kjeller og den onde påskeharen" finner dere ved å trykke HERJeg ønsker alle god lesning og en strålende dag. 

Klem fra Elin:)

6 kommentarer:

 1. he he måtte le av din opprydding,følte meg så hjemme i det du skrev hi hi...fin illustrasjon :) av krigsonen din...
  Klem

  SvarSlett
 2. Det er suuuperirrrriterende når blogspot ikke fungerer ja... Hadde det enda stått en "warning" med en gang så slapp vi å bruke masse tid på å tro at det er vår maskin...
  Tenker du får gjordt en hel masse uansett blogging eller ikke jeg:-))
  Det er en lettelse på alle måter når "rydd og kast i bøtter og spann" er over...
  Suuperdeilig dag & Klemm Randi

  SvarSlett
 3. Ja, aldri så galt at det ikke er godt for noe vet du :O)
  Bare ga opp i går jeg - så da får det bli i dag i stedet!
  Så herlig fantasi dere har, gleder meg til i morgen alt :O)
  Mumseklem fra Vibece :O)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til nok en episode i morgen! Dette kan dere!

  SvarSlett
 5. Kanskje greit å få gjort andre ting i går :-)). Jeg strevde også, men til slutt var problemene løst og jeg fikk lagt ut bilder.

  Ha en fortsatt deilig ferie!

  SvarSlett
 6. Hei-hei. Ville bare ønske deg en riktig god påske. Nyt våren og noen deilige fridager! Albertine

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)