fredag 22. februar 2019

Vinterferie, hyttekos og gode venner


Hei og god fredag🏂⛷
Her har jeg tatt vinterferie og det var deilig å våkne i dag å vite at nå har vinterferien startet. Selv om jeg har fri har jeg mye som må gjøres for i morgen reiser vi oppover til Hafjell  
Huset står egentlig litt på hodet og jeg holder på å pakke til en uke på fjellet. 1 uke med ski, sol ( de har meldt påskevær) sammen med gode venner , kommer til å blir helt fantastisk
.
Foruten meg og mannen skal vi ha med 16 personer til Hafjell  denne vinterferien og med så mange mager å mette må det planlegges litt i forkant ☺️ Jeg har de siste ukene brukt tid på planlegging av  av frokost, lunsj og middager og jeg har bakt både kaker og gjærbakst som ligger klar i fryseboksen, bare å hente det frem å pakke det ned.

Resten av tingene jeg trenger får jeg på Coop exstra butikken på øyer eller nede i Lillehammer.Sola har kommet til sørvestlandet og det er skikkelig vår ute i dag.  Deilig å se knoppene begynne å spire på trærne og  jeg kan lufte dynene ut av vinduet på soverommet uten at det blir for kaldt inne.
Det blir litt letter å pakke i bilen også når det ikke pøsregner og du blir kliss våt hver gang du stikker nesa utforbi døren.

Nei nå får jeg få gjort litt til her før jeg stikker ut en tur med hunden i finværet.

Ha en super fredag 🤔⛷

7 kommentarer:

 1. Hei, jeg vil dele mitt fantastiske vitnesbyrd Etter å ha vært i forhold til Ektemann i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har For ham ba jeg ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg sendte postkassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gitt et løfte om at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, vil jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staveren som hjalp meg med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
   Du kan sende e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

  Kjærlighet Stavninger
  Tjen gode penger eller vinn en lotteri.
  Oppnå suksess i virksomheten.
  Åndelige problemer.
  Vinn rettssaken.
  Se etter din livspartner.
  Få en godt betalt jobb.
  Få kontroll over ekteskapet ditt.
  Motta favør og få tiltrekning fra folk.
  Få tilbake tapte penger.
  Helbred deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig.
  Løs svangerskapsproblemer og velsigne deg med babyer etc ...

  Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har problemer med en varig løsning
  gjennom babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Takk meg senere

  SvarSlett
 2. the whole length of Human Hair Wigs your natural hair moisturized if you care for it as described above. This will help your natural hair grow better and healthier. Will it damage my hair? No, at least if a weave is installed clip in hair extensions , cared for and taken off correctly. Remember, a sew in weave is a combination of two protective hairstyles (cornrows and the actual remy human hair weave).

  SvarSlett

 3. شركة تنظيف سجاد الكويت


  فني صحي

  شركة اصباغ الكويت شركة اصباغ الكويت
  شراء اثاث مستعمل الكويتفني كهربائي منازل الكويت فني كهربائي منازل الكويت

  SvarSlett

 4. شكرا معلومات مفيدة يمكنك زيارة ايضا لمعلومات قيمة اخرى قم بزيارة :

  شركة غسيل خزانات بالمدينة المنورة
  افضل شركة تنظيف

  SvarSlett
 5. Buy high quality and reliable Tata Indigo Parts online from the vast and continuously updated catalog of original spare parts at discounted prices for all TATA Indica variants in India only at BP Auto Spares India. Visit us today for more information.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)