tirsdag 19. februar 2019

kreative jenter som vi heier på


Hei og god tirsdag 💫
Kreative mennesker heier vi frem og nettopp disse to jentene i begynnelsen av tenårene vil jeg bruke bloggen min til og skape blest om.
Rakel og Pia bruker fritiden sin blant annet til å sy! De syr hårbånd og strikker for salg.  Hårbåndene og strikkene har blitt veldig populære fordi, de er så forseg gjordt, vakre og billige. Mødrene har hjulpet dem med å lage en Instagram konto - der man kan se hva som lages ( og sikkert legge inn en bestilling eller to)
Jentene kan dere følge på piaograkel.syglede


3 kommentarer:

 1. When you pick a human hair wigs that fits your face perfectly, it will seem less obvious that you're wearing hair pieces and wigs. And, of course, you'd want that; you wouldn't wear hair pieces and brazilian hair uk otherwise. Wigs are typically made from human hair, horse hair, and synthetic hair, but more kinds of materials are being experimented with all the time. The human hair wigs have been and still are worn for many reasons such as fashion, costuming, to hide baldness, to establish nobility, luxury, and more. In the modern market of today, it is safe to say that lace front wigs uk are still a very significant part of fashion and beauty and also very important for medically-related reasons, such as the use of human hair wigs by cancer patients, etc. With such a selection of everything from weaves to full hair wigs, there is no sign of diminished popularity in hair wigs.

  SvarSlett
 2. Hei, jeg vil dele mitt fantastiske vitnesbyrd Etter å ha vært i forhold til Ektemann i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har For ham ba jeg ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg sendte postkassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gitt et løfte om at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, vil jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staveren som hjalp meg med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
   Du kan sende e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

  Kjærlighet Stavninger
  Tjen gode penger eller vinn en lotteri.
  Oppnå suksess i virksomheten.
  Åndelige problemer.
  Vinn rettssaken.
  Se etter din livspartner.
  Få en godt betalt jobb.
  Få kontroll over ekteskapet ditt.
  Motta favør og få tiltrekning fra folk.
  Få tilbake tapte penger.
  Helbred deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig.
  Løs svangerskapsproblemer og velsigne deg med babyer etc ...

  Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har problemer med en varig løsning
  gjennom babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Takk meg senere

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)