fredag 5. januar 2018

Stue før og etter
God morgen og god fredag! 

Fredagsfølelsen er tilbake og akkurat det er deilig! Før jeg kommer igang med husvask, klesvask og baking tenkte jeg å vise noen før og etter bilder. Jeg elsker før og etter bilder. I dette tilfelle er kvaliteten på mine bilder ikke de aller beste og da jeg begynte å blogge knipset jeg bilder med et lite digitalkamera fra canon. Men det gjorde nytten det og.  Øverste bildet ble tatt i stuen i fjor sommer.  
Bildet over er tatt i fjor og bildet under er tatt i 2007 eller 2008. Etter det har vi revet en vegg malt vindukarmer og dører. Lagt ny parkett og tapetsert. Planen er å legge nye takplater, tapetsere i en tapet som passer til den på kjøkkenet og få nye lister.Tapeten vi har på veggene er veldig lik fargen vi først malte stuen i. Jeg likte så himla godt denne fargen at da vi skulle ta bort miljøtapeten og erstatte denne med tapet valgte jeg en tapet i nesten samme farge. hi- hi Grunnen for at vi tapetserte var at miljøtapeten hadde begynt å trekke seg i hjørner etterhvert som huset fikk satt seg.
I tv kroken som vi kaller det er alt byttet ut. Det eneste som ekstiterer er svart hvitt bilde  over tven , av gamle Stavanger som nå  henger i gangen vår. Jeg har samlet flere bilder fra huset vårt gjennom årenes løp og det er ganske artig å se endringene vi har gjort. 

Nå gå kokka fra meg....igjen. Jeg får komme i gang i dagens gjøremål. 

Dere får ha en super fredag.

 Klem:O)

1 kommentar:

  1. The Millenary, last updated in 2018, will be refreshed with three new models at rolex replica uk next month in Geneva, including two all gold versions set with diamonds and one gold case version with a strap. Chronograph comes in three dial rolex replica sale to meet whatever style preferences you might have when considering a dive focused chronograph. We are applying the final tests at the moment. here are some replica watches uk of the very first samples done. It is applied between polished sections on the stepped bezel and lugs, as well as to areas of the case side. The replica watches offset sub dials that record hours, minutes, and seconds are set with opal, a new dial material for this collection. Audemars Piguet also adds a fashion replica watches uk element to the strap version.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)