onsdag 5. oktober 2016

Nå ble jeg glad!


God morgen! Jeg var innom mitt hvite sktattekammer og der lå bloggen min i bloggrollen....jeg tenkte jeg ville trykke meg inn for å se om jeg fortsatt kom til en utenlandsk side..men nei. Der var den gamle gode bloggen tilbake igjen. LYKKE! Da blir det blogging fremover!

Her har det skjedd mye nytt siden sist innlegg...

Vi er inne i sluttfasen av å renovere kjøkkenet vårt. Så i dag gjør kjøkkenmontørene seg ferdige, rørleggeren kommer og det samme gjør elektrikeren.

Nå skal jeg sende mail til NIB om å bytte bloggadressen slik denne bloggen kommer opp i bloggrollen og så skal det tas bilder slik dere kan få se hvordan det nye kjøkkenet blir.

Klem fra Elin 

1 kommentar:

  1. heisann, ja det var litt styr med det at endel linker havna på sånne utenlandske sider - men eg har korrigert og lagt inn nye linka på alle sammen ...tror eg har fått med meg alle - eg har nemlig tørka støvet av bloggen min og kjenne blogglysten e tebake for fult ..juuhuuu <3 og eg gleeede meg te følga med på kjøkkenent ditt og blogging fremover <3 Fiiiine dag ønskes fra Nina fra Mitt hvite skattkammer <3

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)