fredag 5. august 2016

Sånn bor vi...


Hallo og god sommer!
 Vi har snart vært i utlandet i 2 uker og i overimorgen vender vi nesen hjemover igjen. Det er både vedmodig men også veldig godt.

De første 4 dagene var vi i Italia og Roma. Vatikanet, alle de kjente stedene og litt shopping men roma er travel, så på torsdags morgen satte vi oss på flyet og fløy til Spania.

I Malaga var vi frem til Lørdag. Malaga er mye roligere enn roma selv om byen er stor. Malaga har en flott marina, fine gater, butikker og koselige spisesteder.

Lørdag morgen kjørte vi ned til leiliheten. Og i morgen har vi vært her i nesten en uke. Leiliheten ligger midt på solkysten og er en liten biltur unna Marbella og Puerto Banus.
Vi har bada, spist godt, shoppet, kjørt Gokart, men mest av alt slappet av. Det jeg vil skrive og vise dere i dag er hvor vi bor.


Det var deilig å endelig sette nøkkelen i døren i leiliheten sist lørdag.

Leiligheten ligger på stranden ( dvs. 20 meter fra stranden) Den er på ca 150 kvadrat med en takterrasse på litt over 100. På takterrassen har vi utestue og kjøkken med aircondition.
Veggene i utestuen er av glass og kan foldes sammen og åpnes opp, slik at alt blir et stor uterom.
Her oppe har vi  utedusj, noe som er deilig når temperaturen nærmer seg 45 grader på taket, dagtid.
Leiliheten består av gang med trapp opp til takterrassen, stor stue med åpent  til kjøkken, 3 store soverom, og 2 bad.  På hele langstiden av leiligheten har vi en stor terrasse på ca 2,5 mx 30 m

Den brukes til å ta morgenkaffen på, henge ut klær, spise frokost osv.
Vinduene i stuen og kjøkkenet består av 4 store skyvedører som alle kan åpnes helt opp. Så leiligheten er veldig lys og trivelig. Nede har vi et felles stort svømmebasseng  (vises senere på bildene).


I skrivende stund sitter jeg her på terrassen, drikker pulverkaffe ( kruttsterk)  ser på folk som jogger, mennesker som lufter hundene sine, brødbilen som skal levere ferskt brød til butikken, fiskebåter  på vei hjem etter nattens jobb og solens om holder på å stå opp. Det blir en varm dag og den skal nytes på stranden sammen med familien og noen venner av oss som bor like oppe gata her.


Men først skal kaffen drikkes og nyhetene leses. Neste gang vi sees har vi kommet tilbake til Norge igjen. Så frem til da får dere ha det bra.


Klem fra Elin::)

1 kommentar:

  1. If either of these numbers usually are missing, it could be rolex replica. If you want the most preferred models of Rolex piece is the Bubbleback. Then came the famously and cryptically called "clock a blueprint n. Instead, it carried hublot replica just below the entire 12 o'clock situation. If you would like to have the exact best, you look for tag heuer replica watches. Their answer to it all question may start looking obvious to a person of elegance not. There are few rolex replica that are alone meant for specific parties and components counted among some. Other than that, authentic Rolex views have a smoother caseback free off engravings. A person are always find a rolex replica one issue what your sample is. Kate Moss is seen in magazines and public performances sporting her individual collection of swiss replica watches.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)