mandag 2. mai 2016

Tv stuen vår


Hei og god Mandag
I dag tenkte jeg å vise litt bilder fra Tvstuen vår i tredje etasje. Rommene  som vi har pusset opp  i kjelleren er ferdig og ting som har stått i tvstuen tidligere (spinning sykkel og ryggstrekk benk) har nå blitt flyttet ned slik alt treningsutstyret vårt står samlet i et rom, og jeg har endelig fått egen kontorkrok oppe. Far i huset har fått helt nytt kontor nede i kjelleren og dermed ha vi også fått et ekstra soverom oppe.


Jeg trengte sårt et eget sted å kunne sette meg ned for å enten drive med kreative sysler, planlegge familiens aktiviteter, blogge osv. Alle har liksom hatt sitt eget sted unntatt jeg.
Jeg har ofte blitt sittende ved kjøkkenbordet, selv om det kan være koselig nok det.
Men når jeg skal drive med kreative ting, blir det fryktelig mye rot  og jeg er lei av å bære tingene ned (oppbevarer de fleste av mine hobbyting i  dette skrivebordet) på kjøkkenet for å så måtte bære dem opp ingen når kjøkkenbordet skal brukes til noe annet. Nå har jeg alle mine ting i nærheten.


Tver finnes i alle våre 3 stuer. Det er ganske praktisk for det er ofte vi ønsker å se forskjellige ting.
Pynten er litt herfra og litt derfra samlet gjennom flere år. Noe nytt mens andre ting er  gamle ting som vi hadde fra før.
Som bildene på veggen for eksempel. De ble kjøpt på IKEA for 10-15 år siden men etter å ha stått på kottet i flere år ble de i fjor tatt frem igjen. Bildene er av gamle fly i sort og hvitt og bilderammene er i brunsort tre.


Kurvkisten ( vises til venstre på det øverste bildet) som fungerte tidligere som stuebord her oppe men brukes nå til oppbevaring av hobbyting. Nytt bord kjøpt inn og har tatt plass foran sofaen. Nå skal aldri mer ujevnt bordoverflate være grunnen til at glass, bokser eller flasker velter eller står skjevt. For det er sikkert - kurvkisten var et fint bord men veldig upraktisk.


Ønsker dere alle en vakker Mandag. 
Klem fra Elin:O)

'

2 kommentarer:

 1. Hei Prinsesse Elin.
  Ville bare takke deg her for mange mange flotte og vakkre ideer.
  Du vet virkelig hvordan du skal få et rom til å se WOW ut.
  Jeg er også blogger, og du må gjerne ta turen innom bloggen min en gang :-)
  Koselig med besøk :-)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)