mandag 9. mai 2016

Magisk forsommer helg.


Helgen skriver seg  inn i historien som en fantastisk deilig, varm og hyggelig helg. Landstreffet i Kongeparken viste seg fra sin beste side.
Det ble nesten for varmt for oss vakter utpå lørdagen. Helgen vår har bestått av sol, varme, hage, vakter i Kongeparken, passe på at russen fikk litt søvn, mat og den  besto i av å hente hjem russen når de fant ut at litt søvn kunne være greit. Selv om det ikke er mer enn noen få hundre meter til kongeparken her fra oss, så er disse meterne lange å gå på morgenkvisten når man er russ.


Vi har også fått bestemt oss for nye hagemøbler. Etter å ha vært innom alt fra stramme stilrene terrassemøbler til møbler i heltre, endte vi opp med en gruppe i kunst rotting fra Brafab.
Brafab har hagemøbler for en hver lommebok og vi valgte en som ligger midt på treet.
Vår viktigste kriterier var at de var tunge  og skulle de være hvite måtte de ikke være så hvite at vi ble blendet når sola skinte.

Når andre ønsker seg lette møbler som kan flyttes så ønsket vi oss tunge møbler. Vi bor oppe på et fjell og selv tremøbler flyr vegg i mellom når det blåser her. Det var derfor de hvite som vi hadde måtte byttes ut etter å ha fått kjenne på stiv kuling til liten storm. Blendet av møblene?
Vi kunne nesten ikke sitte i møblene på en solrik dag, uten å ha på oss solbriller.  Vi fant møbler som besto begge kriteriene og som passe til huset vårt som er svartmalt.Vi har en fantastisk utsikt fra huset vårt Jeg er sørlending og når vi bor inni landet på jæren, er det ikke mye salt i vannet å spore. Vannet som vi har utsikt mot er så stort at det minner veldig om sjøen. Et deilig skue uansett vær. Enten når sola skinner å speiler seg i vannoverflaten eller når det stormer og vannet går hvitt.


Ellers så tok vi middagen ute i går. I det siste har vi fått både Outlet  og flere nye spisesteder her vi bor.  I går stakk vi innom den nyeste som åpnet 1 mai.

Jonas Burger & Kyllling. Deilige tykke Angus burgere med tilbehør. Man kan enten sette seg ned å spise på stedet eller ta med hjem. Vi har prøvd begge deler. Den ligger rett ved siden av E- 39 så her er det mulighet for forbipasserende å stoppe for å få seg et skikkelig måltid. Jeg anbefaler å bestille en porsjon med løkringer i tillegg til burgeren. De er magiske.


Det er mandag og solen skinner. Jeg skal gjøre meg ferdig med datamaskinene og ta meg en en tur ut for å drikke kaffe, lufte hunden og bare kose meg i fin været.

Ha en vakker dag.

 Klem fra Elin

2 kommentarer:

  1. Hei! De møblene var lekre! Jeg ønsker også tunge møbler som ikke flyr veggimellom. Vi bor ganske lunt, men det er tross alt på Jæren. Ha en strålende dag, og husk å nyte det fine været!

    SvarSlett
  2. That's great! :) A the view... :)

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)