lørdag 5. mars 2016

Fy fasan for en effektiv uke :)


Hei og en god Lørdag til dere!

Denne uken har jeg vært skikkelig effektiv. Siden uken startet med snøstorm og det var skikkelig inne vær kunne jeg likså godt bruke tiden på noe fornuftig isteden for å sitte å se på snøfiller på størrelse med femmere suse forbi vinduene. Mandag fikk jeg startet på sofatrekk vask. En av sofaen vi har har i stuen er en  hvit Ektorp fra IKEA, og selv om vi ikke lengre har små barn blir den skitten.
Trekk som kan tas av å vaskes er genialt synes jeg men det er noe dritt å få på igjen. Det er nesten en hel treningsøkt når du står der å kjemper mot en sofa fra IKEA. Men du så herlig det er etterpå når trekkene er på igjen.


Gardinene i stuen har jeg også vasket. Dette er ikke noe jeg gjør hvert år og heller ikke er det noe rutine på når jeg vasker gardinene- noe som viste godt igjen etter jeg hadde vasket dem. Man så godt forskjell på de som var vasket og de som ikke hadde fått en om gang i vaskemaskinen.Torsdag fikk jeg med meg jentene på shopping. Jeg fikk bestilt meg et  Riviera Maison bord til stuen ( fikk i gave til 40 års dagen min) og hver gang jeg er innom butikken som selger dette merket kommer jeg hjem med litt nytt. Denne gangen var det det dere ser på bildene. Oljemugge og små krukker til å oppbevare krydder i.
Bordet jeg bestilte ser dere over her og så ble det kjøpt inn noen kjøkkenhåndklær fra Lexington home.


Slik her så stuen ut i går. Ustylet og ikke noe særlig med pynt.  Putene som ligger på gulvet skal få nye trekk på og stoltrekket ( Det og Ektorp og akkurat like vanskelig å få på) skal få en omgang i vaskemaskinen i dag. Den trenger det virkelig for vi hadde et uhell her med en våt og skitten jakke som ble slengt  i stolen et svakt øyeblikk....


Gardinene ligger i en haug ( disse gardinene krøller ikke) og jeg skal sette meg ned å få på ringene igjen ( det er kjedelig det!) Planen er å finne en god film, finne frem ringer og gardiner å tre i vei.
Lysestaker uten lys... flott! Ja alt dette skal dagen i dag brukes til mens jeg koker komler og forbereder søndagsmiddagen. Det er stevne helg og Landstevne i sprang og litt sånn kom og gå hele helgen. Da er det greit å ha ferdig mat slik alle kan få mat når det måtte passe.Hvis jeg får tid så skal jeg sy nye putetrekk. Jeg har nemlig lenge hatt lyst på hvite og blåstripete putetrekk til kjøkkenbenken men finner ikke slike jeg har sett for meg, så da jeg fant kjøkkenhåndklær i dette stoffet jeg kunne tenkt meg puter i, fant jeg ut at jeg likså godt kunne sy dem selv.

Men nå må jeg komme i gang selv om det er ganske tidlig og lørdag. Jeg har tenkt og opprettholde den gode stimen jeg er inne i ( tror grunnen er at jeg har i hele vinter slitt med krystaller som har hoppet rundt i buegangene mine og vært skikkelig dårlig til tider, og begynner virkelig å kjenne at ting begynner å fungere igjen) Så her her det bare å "gunne" på.

Ha en super dag da dere! 

Klem :)

2 kommentarer:

  1. I love Riviera Maison and your blog:-)
    Beautiful pictures:-)

    SvarSlett
  2. Beautiful view :) I think that in winter we don't need curtains ;)
    Hugs! :)

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)