tirsdag 9. februar 2016

Snart vinterferie


Hei
Her er det snart vinterferie og de nærmeste dagene skal gå med til å pakke vinter tøy, slalåmutstyr og planlegge neste uke på Hafjell.
Dette året er det Ungdoms OL i vinterferieuka vår, og programmet er fullstappet hele uken.

Hytten vår ligger ca 100 meter fra skibakken som det skal konkurreres i. Krysser fingrene for stående sol, mange folk i bakken og mye god underholdning. Mannen var oppe på Hafjell en tur i helgen og mens han var der å testet pudderføret var jeg og jentene en tur i Stavanger.


Stavanger har mange fine butikker og det er spesielt en butikk jeg ofte stikker innom når jeg er i byen. Det er så kjekt å gå i butikkene på denne årstiden for nå begynner det å komme inn vår og sommer nyheter - og det er vel ikke noe som er kjekkere enn akkurat det, kunne pynte med litt nytt i sommerens farger mens vi venter på våren.



Nå får nyheter være nyheter - det er på tide å komme seg i loppekassa.

Vi blogges! 

Klem fra Elin


6 kommentarer:

  1. Vinterferie her også neste uke
    håper på sol og ltt varme
    kos dere masse
    klem ELI:)

    SvarSlett
  2. Akk, jeg misunner dere som skal ha vinterferie allerede nå! Her vi bor får vi ikke vinterferie før uken etter påske, til gjengjeld får vi da to uker sammenhengende ferie. Jeg vet ikke helt hva som er best jeg, for jeg kjenner jeg trenger fri snart :D

    SvarSlett
  3. Vinterferie er jammen en fin ting! Her i nord er den ferien i uke 8, gleder meg. Kos deg med din ferie!
    Ps du har en fin blogg!!!

    SvarSlett
  4. Ja, er det ikke deilig at det snart er vår! Lekre ting du viser i dagens innlegg! (Jeg elsker også den butikken. Må liksom innom å ta en titt, men det er ikke så ofte jeg er i Stavanger på shopping!) Ha en herlig lørdag og en flott vinterferie!

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)