søndag 10. januar 2016

Velkommen til Østkysten av USA


Hei og god søndag

Nå skal jeg ikke skryte på meg at jeg har vært mye rundt i Sverige  for det har jeg absolutt ikke ( jeg har ikke vært lengre syd enn Gøteborg og Stockholm har jeg aldri vært i ) men jeg har tilbrakt mye mange somrer på vestkysten av Sverige. Fra Grebbestad og nedover til Lysekil.
Stedet som jeg er best kjent med og som vi har vær utallige ganger er Fjällbacka. Her har vi både bodd i privathus og på hotell og vi er der minst 1 gang i løpet av sommerhalvåret.

Hver gang jeg drar til Sverige kjøper jeg med meg interiør hjem. På vestkysten ligger små butikker med akkurat den stilen jeg er så glad i å bare venter på at jeg skal stikke innom.

Flere av merkene som selges i disse butikkene, får man enten bare på nett her i Norge ellers så er det veldig langt mellom butikkene som har tatt inn disse merkene. Newport er et av disse merkene.
Jo da jeg vet at det er noen som selger dette i Norge men enten så har de kun tatt inn noen få ting i merket ellers så må jeg reise halve landet rundt for å komme til disse butikkene - da er det bedre å vente til jeg skal til Sverige til sommeren.

Newport har nettside som man selvfølgelig kan bestille alt av pynt og møbler på men det er  mye koseligere å kunne gå inn i vakker innredet butikk som får besøkende til å føle, at de i løpet av et sekund har  har trådd over Atlanterhavet og befinner seg på USA sin Østkyst.
Jeg gleder meg allerede til sommeren jeg ;)


Ha en super søndag en fin ny uke. 
Vi blogges

Klem fra Elin

2 kommentarer:

  1. De små byene langs kysten av Sverige er så koselige. Lysekil har jeg vært noen ganger, er bare så idyllisk å gå i gatene. Og for å ikke si de små interiørbutikkene. Gleder meg til å se hva du kommer hjem med til sommeren ;o)

    ha en fin uke!

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)