lørdag 12. desember 2015

Jul i huset


Huset har sakte men sikkert blitt pyntet til jul. Litt mer for hver dag. Svært få nye ting unntatt blomster. Man kan komme langt med blomster. Her er det enda hvite julestjerner som dominerer men rett før jul, slik at jeg vet at de overlever selve julen - kjøpes røde julestjerner og røde tulipaner. Jeg er ikke så flink å få til julestjernene. Enten blir jeg for ivrig å vanner dem for mye eller så glemmer jeg dem bort.
Denne julen har jeg funnet frem alt jeg har av rotting. Kurver, fat, blomsterpotter og lys lykter. Jeg synes rotting sammen med grønt, brunt og hvitt er vakker sammen.

Juletreet har blitt pyntet. Pynten er lekker- treet er sjarmerende stygt. Men vi liker det. Det er klart at det er stor sammenheng mellom pris og kvalitet på kunstige juletrær. Vårt kostet snaue 500 kroner. Som jeg sa- det er sjarmerende stygt. Det blir liksom jul når det sjarmerende stygge juletreet kommer på plass. Med lys og pynt så blir det fint.På kjøkkenøyen står krukker med pepperkaker litt for lett tilgjengelig. De må stadig etterfylles. Fatet ved siden av fikk vi i gave av foreldrene til datterens kjæreste. Det skal fylles med hjemmelaget godteri når julen ringes inn men etter å ha sett hvor fort jeg må fylle opp krukkene med pepperkaker - så venter vi litt med å fylle fatet.


Morgenens 2 kaffekopp er snart drukket opp, jeg skal kle på meg å ta meg en tur med hunden slik vi får luftet oss litt før jeg skal starte på dagens første gjøremål. Lussekatter til kiosken på årets julestevne i dressur og sprang.

Ha en strålende vakker dag. 
Klem fra Elin

8 kommentarer:

 1. Hvor har du kjøpt krukkene du har kakene i ?

  SvarSlett
 2. Fru R: Jeg kjøpte dem på FEEL :)

  SvarSlett
 3. Love, love, love! :) I love your Christmas tree :)
  I remember when I was a child my parents bought the same lights on our Christmas tree :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)