torsdag 25. juni 2015

Ai Ai Captain!


Sommeren har ankommet tvstuen i form av maritime farger som  rødt, hvitt og blått.  
Og vet dere.... i morgen tar jeg sommerferie. HURRA!!! Det blir en kort dag kun et par timer på jobb og så er det endelig ferie. 
En ferie jeg har sett ekstra lenge frem til :)


I dag har jeg hatt fri og jeg har fått  tatt hele huset fra topp til tå slik at jeg i morgen kan starte sommerferien med nyvasket hus, rene klær i alle skap og bruke tiden min til å gjøre klart til sommerens første "reker på terrassen kveld" sammen med familien og venner. 


Tv stuen vår har jeg fått flere spørsmål om så "here we go": Den er malt i hvitt. 40 i glans. Sofaen kjøpte jeg av venninne som skulle flytte men sofaen får du kjøpt på Skeidar. 

Bildene er ca 15 år og ble kjøpt på IKEA. Lampen kommer fra Ellos. Bordet er kjøpt på interiørbutikken FEEL og er en kurvkiste som brukes til oppbevaring av interiørblader. 

Gardinene kommer fra Ellos, lyseblå puter fra Mille Moi, Lexington puten kjøpte jeg i Sverige for mange år siden, de hvite og rød stripete putene kommer fra Åhlens. Lys lykten er fra Riviera Maison. 

Det hvite brettet på bordet er toppen på et brettbord og ble kjøpt for mange år siden på Bohus. Servietter fra Upstairs og tau fra Riviera Maison. 


Tv stuen blir ofte brukt når noen vil se noe annet enn de som har fjernkontrollen nede i stuen. I kveld skal jeg sitte her å se på Sommer med Ernst som begynner klokken 20 på TV4. Sommer med Ernst er en perfekt start på sommeren. Den mannen kan sine saker. 

Ikke bare er han dyktig på interiør - man blir så himla glad når man ser på programmene han. Han her utstråler positiv energi. 



Nå skal jeg få brettet siste rest med klær, finne frem litt frukt og så er det på tide å sette seg foran tven å suge til meg sommerlig inspirasjon. 

Ha en super kveld. 

Klem fra Elin

3 kommentarer:

  1. Så dejlig med ferie snart og så med rent tøj og hus endda.
    Jeg ser også sommer med Ernst. Det er jo super godt og inspirerende.
    God ferie til dig.
    Klem Lonni

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)