søndag 19. april 2015

Sommer minner...Hei og god morgen. 

Det å våkne opp til strålende sol, blå himmel og fuglesang er utrolig deilig. Våren har virkelig kommet til sørvest landet og det merkes både på været, temperaturen  og lukten!

Her har uka fløyet og vår-forkjølelsen satte inn for fult mandag kveld, og har rett og slett ikke orket å blogge. Tiden har blitt brukt til å pusse rennende øyne, nese, sove, knaske antibiotika, og se dårlige tv programmer på tv for å få tiden til å gå.

I dag skal dagen brukes godt og programmet er fult. Hage, plante litt vårblomster, se på UKM der en av ungdommene i huset er konferansier. Jeg hadde også håpet på å få med meg mannen innom et hagesenter på vei hjem igjen. 

Men et kamera som er tomt for strøm, en lade-ledning som er lånt bort og ingen nye bilder her hjemmefra, viser jeg bilder fra sommerferien i fjor da vi overnattet i Smøgen. 

Smøgen ligger på vestkysten mellom Strømstad og Gøteborg. Pensjonatet heter "Pensjonat Bryggan" og er virkelig verd et besøk. 
Jeg ønsker alle en fin søndag 
og en god ny uke. 

Klem fra Elin 

5 kommentarer:

 1. Vilken underbar blogg. Tack för att jag fick titta in
  Ha en bra söndag
  Hanna

  SvarSlett
 2. Herlige sommerbilder :) Riktig god bedring til deg!

  SvarSlett
 3. What a gorgeous looking place! Greetings from England, and hope you are enjoying lovely Spring weather, as we are too?

  Sophia

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)