søndag 26. april 2015

Forandring fryder


Hei!
Våren har skikkelig gjort sitt inntog her i Rogaland og vi har hatt flere dager med strålende sol.
Jeg kjenner at til tider blir litt forvirret for den ene dagen er det nesten kortbukse-vær mens dagen etter må jeg trekke på meg bobledress når jeg skal ut med ungene på jobb

I løpet av uken som har gått har jeg fått malt litt her hjemme (minus med å ha hvitmalte dører, dørkarmer, vinduskarmer og peistavle), montert nye hagemøbler ( etter de kom på plass har det stort sett regnet hver eneste dag så jeg vet rett og slett ikke om det var et sjakktrekk.) Men nå er iallfall hagemøblene på plass når sola skulle finne på å dukke frem igjen.

Tekstilene i stuen har blitt byttet ut og går for det meste i hvitt, natur og lyseblått. En farge som jeg synes får frem sommeren innendørs. Lyseblått står til det meste og kan fint brukes hele året men jeg velger å bruke disse her nede om sommeren og så blir de byttet ut med en mørkere variant av blått når det går mot høst.


Tilbake til hagemøblene. Vi har to sitteplasser på terrassen vår. En som vender mot sør og en som vender mot øst. På terrassen som vender mot sør har vi en hvit sittegruppe som fungerer som sitteplass  når det grilles. Det er også koselig å sitte her hvis vinden tillater det, sene sommerkvelder. 

De nye hagemøblene er plassert utenfor kjøkkenet ( jeg kaller det kjøkkenterrassen) Her har vi overbygd tak og ligger i le for vinden. Dette er et sted som brukes mye selv om det regner litt. Her har vi satt 4 stoler og et bord i lounge-stil. 


Det er ikke bare til innendørsbruk jeg pynter med blått- utendørs også. Tidligere hadde vi hageputer i lyseblått med roser men de var blitt falmet av solen og jeg var egentlig klar for nye puter i en litt mer New England stil. 
Jeg valgte å gå for bokser-puter fra Jotex (de var de eneste jeg fant på nettet som hadde tykke marineblå  striper)  Det har også blitt plantet bittelitt ute men i fare for nattefrost venter jeg bittelitt med å kjøpe inn nye sommerblomster ( har gått på den smellen før og det er så ergerlig)

Foto: Jotex

Det er søndag og store deler av dagen skal brukes til dugnadjobbing på rideklubben. Vi har klubbstevne og kiosken kaller. Hvis du bor i distriktet er det bare å stikke oppom...vi har veldig gode kaker og kaffe, og det er alltid gøy med nye ansikter.

Ha en strålende fin dag. 

Klem fra Elin 

3 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)