lørdag 14. mars 2015

Lørdag med luking og feiring


Foto: Pinterest

God morgen og god lørdag! 

For en nydelig dag å våkne opp til. I går kveld la jeg meg veldig tidlig etter en dag med omgangssyke, feber og vondt i magen.
Ikke noe er bedre medisin en søvn og etter 10 timer er jeg både god i magen og veldig klar for å ta fatt på helgen. Foto: Pinterest


Det er meldt sol hele helgen og det skal jeg benytte meg av, så nå etter et par kopper med kaffe, en kjapp frokost skal jeg sette i gang med å få orden her hjemme, før jeg stikker til Kvadrat for å hente det nye bordet mitt til stuen.

Dagen skal brukes til å få litt orden i hagen. Jeg har funnet ut det de siste årene at hvis jeg luker godt på senhøsten før frosten kommer og igjen tidlig på våren - sparer jeg meg for mye bry resten av hagesesongen. En annen ting er at vi har en del maur i bedene våre ( veldig sandholdig jord) og jeg er av den pinglete typen som verken liker maur og snegler og da er luking før de våkner til liv en genial ting.  Foto: PinterestJeg har vært klar for vår lenge og om et par uker er det påskeferie. Fri sammen med familien, spise sene frokoster, sene middager og bruke kveldene til brettspill og andre kjekke aktiviteter. Familien sen er ofte veldig sene i seng når vi har fri og veldig sene oppe. Det meste går i sent tempo og vi digger det.


Foto: PinterestMen først er det denne dagen som skal nytes ute i solen før vi hele familien skal ut å spise i kveld på Bighorn (biffglad familie - det er oss). 

Vi feire  det meste i vår familie - og i dag er det den eldste datteren som skal feires. Det er ikke bursdagen hennes men vi skal feire at hun har fått læreplass de to neste årene på Stavanger universitet sykehus. 

Men nå er det på tide å få gjort noe før Kvadrat åpner.

Klem fra Elin 
6 kommentarer:

 1. takk for inspirasjon !!! en vakker helg ønsker angie

  SvarSlett
 2. Takk for inspirasjonen, ja! Favoritten min er den flotte kaken øverst - helt fantastisk flott! Ja, det som kan feires, bør feires, og gratulerer til datteren med læreplassen! God søndag til dere! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 3. Waw, you have such a beautiful blog!

  SvarSlett
 4. Hello I'am Chris !
  this is not a "spam"
  I suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
  The "directory" is 18 million visits, 193 Country in the World! and more than 18,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
  You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
  Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
  Blog Url
  Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
  On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
  Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
  http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/
  Happy Blogging
  ****************
  Thank you for following my blog - it is greatly appreciated! :o)
  i followed your blog, please follow back

  SvarSlett
 5. elin, takk for flott inspirasjon og dekorasjon !!! elsker hilsener fra angie fra Tyskland

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)