lørdag 25. oktober 2014

Juletanker, nytt bord og gratis inngangHei og god morgen. 

Det er lørdag og vi har fri her i huset. Jeg koser med kaffe, litt blogging og julemusikk.
Jeg kjenner gleden over å sitte å planlegge både julemarked og den familiære julen gjør meg rett og slett utrolig lykkelig.

Noe annet som gjør meg lykkelig er å ha fått inn igjen kjøkkenbordet. Kjøkkenbordet har virkelig fått seg en makeover ute i garasjen.

Det siste vi gjorde var å beise bordet med to strøk beis i fargen drivved og avsluttet med 3 strøk klarlakk. Vi ble veldig fornøyde med resultatet.  ( du kan lese om hvordan vi gjorde dette i forrige innlegg)


Tilbake til julen...her er det kun en liten uke til Løedamenes julemarked og jeg synes nesten tiden ikke kan gå fort nok. Dette året har vi med ca 45 utstillere - og har aldri vært større.

Mange nye og spennende ting som kan smakes, kjøpes og oppleves.  Jeg elsker kreative mennesker og jeg tror sammensetningen av de forskjellige utstillerne, gjør at nettopp dette årets julemaked kommer til å bli det beste noen gang.

I år kan du  blan annet se/ besøke utstillere med: Gardsmat, damer som strikker, hekler og syr. Du kan oppleve kunst fra ikke mindre enn 3 damer med forskjellige utrykk.

Du kan smake på spekemat, kjøpe julens pålegg, kjøpe hjemmesnekrede møbler, og liker du sink, gamle sifonflasker eller gamle laken med monogrammer- ja da må du bare besøke Toves antikk og brukt som er med for 4 gang. Blomster, kranser, interiør og  kosmetikk. Klær til både deg selv eller poden.

Du kan kjøpe hjemmelaga julegaver, skilt, leker, julepynt og vanlig pynt og du kan få kjøpt hjemmelaget garn, vakre kort, hjemmelaget godteri.

Skulle det friste med varme smultringer og Popcorn  så har vi  i år en egen bod som selger nettopp dette .

Tar sulten deg har vi rømmegrøt, kaffe og  vafler -  eller skulle du få lyst på blant annet pinnekjøtt til middag- så serverer vi det med.

Du kan få kjøpt tennbriketter laget med kjærlighet fra Guttene på dagsenterert og du kan få kjøpt mye mer. Det er bare å komme - det er gratis og det er en fantastisk opplevelse for både liten og stor.


Tidligere år har det vært en opplevelse med mange glade besøkende mennesker og smilende utstillere. På ettermiddagen tennes det bål for kosen skyld og når mørket faller på lyser levende lys opp utstillerbodene. Det er rett og slett magisk!

Du og din familie er hjertelig velkommen til en magisk dag sammen med Løedamene på julemarkedet vårt i Westernbyen, å det koster ikke fem øre å komme inn.

Vi gleder oss og jeg gleder meg til å bruke den siste uken på kreative prosjekter, forberedelser av julemarkedet og planlegging av julen.

Ha en vakker lørdag. 

Klem fra Elin :O)

9 kommentarer:

 1. God morgon :) Underbart mysig blogg ville jag bara säga. Ha en fin dag nu....

  SvarSlett
 2. guten morgen!!! danke für die wunderschönen bilder!!! ein schönes wochenende wünscht angie

  SvarSlett
 3. Hei Elin! Ble veldig nysgjerrig på dette julemarkedet du fortalte om da jeg traff deg via jobb før jul i fjor, nå gleder jeg meg veldig til å komme og se! Kjersti

  SvarSlett
 4. Så flott bordet ble, Elin! Vakker farge på bordplaten:) Synd at dette julemarkedet er så langt unna, det ser så koselig ut og så selger dere så mye fint!

  Ha en fin søndag!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Så stilig bordet ble! Har veldig lyst å ta meg en tur til Løedamene neste helg! Ha en kjempefin uke!

  SvarSlett
 6. Kjøkkenbordet blei kjempestilig. Lykke til i Westernbyen til helgen! Klem fra Arnhild

  SvarSlett
 7. Bordet ble knallfint! Skal innrømme at jeg ikke er helt i julemodus enda... Men jeg har bare sååååå lyst til å besøke julemarkedet deres. Bare så synd at det kolliderer med andre ting - i år igjen...

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 8. Wow, dette ble jo kjempeflott!! Har et rundt bord i kjelleren som jeg har malt hvitt. Kanskje jeg må ta det opp igjen å prøve dette.. hmmm... takk for tips :) Knallbra.
  Klem J.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)