torsdag 16. oktober 2014

Julepynt i oktober


God morgen og god torsdag!

Her er jeg allerede godt i gang med helgevasken og jammen om jeg ikke fikk tid til å ommøblere litt i stuen i samme slengen.

Jeg har laget meg en liste over ting som skal gjøres her i huset før desember og jeg synes det er deilig å kunne krysse av av på listen at listene er vasket, skuffer er ryddet og taket er fritt for spindelsvev. For dere som lurer på om jeg har pyntet til jul, så har jeg ikke det. Maileg nissene er tatt ned for anledning dette innlegget og skal opp igjen i kassene som jeg oppbevarer julepynt.Jeg elsker Maileg og spesielt julepynten synes jeg er koselig å pynte med. Litt røff, litt gammeldags og litt kul på samme måte. Nissene samler jeg på og de er de eneste nissene jeg pynter med foruten noen nisser datteren har laget for 10-12 år siden.
Nisser kommer du også til å finne på Julemarkedet til løedamene i Westernbyen. Strikkede nisser, Maileg nisser og trenisser osv.

Ellers vil du finne brukt og antikk, blomster, kranser, klær, interiør (med blant annet merker som : Green gate, Maileg, udesen, Blomingville, House doctor osv), vafler, rømmegrøt, søndagsmiddag, spekemat, gardsmat, Kaffe og te fra Amundsen Spesial, håndlaga ting som er strikket, heklet, sydd, snekret og malt. Smaksprøver hører med på et marked og det kommer du til å få tilbud om her også.  Det vil også bli salg av julekaker, smultringer, goderi og popcorn og mye mye mer. Markedet er gratis å komme inn så ta med hele familien til en spennende dag på et gammeldags julemarked.

Kaffepausen er over og jeg får fortsette der jeg slapp... med helgevasken.

Ha en strålende god dag. 

Klem fra Elin :O)

5 kommentarer:

 1. ÅÅÅÅÅ, der skulle jeg gjerne vært!!
  JEG KJØPTE MIN FØRSTE Maileg i sommer!
  Og skulle veldig gjerne hatt noen med juleklær på også!!!
  Herlig tid vi går i møte nå!!!
  I butikken min prises julevarer, 1. november åpner vi julebutikken i år!

  Ha det så fint, og kos deg med førjulskos!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 2. Åh det lyder bare som et rigtig hyggeligt marked- bare jeg boede i nærheden ☺
  rigtig god fornøjelse og god weekend.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)