søndag 3. august 2014

Alt til sin tid...velkommen AugustAugust er her, og vi har kommer sakte med sikker til "hektene" igjen etter en deilig ferie. I morgen begynner jeg på jobb igjen etter en fantastisk flott sommerferie sammen med familie og venner.

Den siste uken har jeg brukt på å forberede meg til hverdagen igjen. Opp tidlig, ikke så sent i seng, middag til vanlig hverdagstid og få unna ting som har hopet seg opp i sommer som klesvask og hybelkaniner. Når det er strålende sol ute er det å sette i gang med husarbeid noe av det vanskeligste jeg vet. Det blir liksom at man tar litt nå og da.Middagsvanene skeier total ut i ferien her i huset, så det er også en ting jeg jobber med. Mat på bordet i 4-5 tiden isteden for å spise noe lett på dagen og heller vente med middag til kvelden når sola har gått ned.

Jeg startet også August med litt ommøblering. Hele sommeren har vi hatt strålende fint vær og jeg har verken hatt tid eller lyst til å gjøre noe særlig innendørs. Nå kjente jeg beohvet for å pynte litt og når det behovet  melder seg, da er det snart høst.

Det antikke potteskapet som har stått opp på loftet i et halvt års tid, fordi jeg ikke helt har visst hvor jeg skulle plassere det - har blitt flyttet ned og det ble ganske fint synes jeg.
Jeg er veldig glad i dette skapet men på grunn av plassmangel har jeg flere ganger vært på nippet til å selge det. Nå  når jeg ser hvor fint det ble med skapet på kjøkkenet er jeg veldig glad at jeg ikke har gjort det.I morgen er det jobb og jeg gleder meg til å starte på det nye skoleåret sammen med kjekke elever og kolleger, jeg gleder meg til å komme hjem å lage middag, til å bruke fredags ettermiddag ( eller hvis jeg er ekstra dispiplinert, torsdag kveld) til å få orden på huset.

Kjøpe  blomster på fredagen, servere taco eller pizza på fredagskveld mens vi titter på tv og bare nyter at det er enda lenge til mandag. Sommer er fantastisk men høsten er ikke så aller værst den heller. Alt til sin tid.


Ha en sprudlende fin søndag!

Klem fra Elin:)


9 kommentarer:

  1. Ja, egentlig deilig å komme i rutinene igjen! Jeg begynte og på jobb mandag, men med ungdom i hus som har sommerferie og en mann som jobber i Nordsjøen, og har "ferie" er det vel ikke helt tilbake til normalen ennå! Ha en fortsatt flott uke!

    SvarSlett
  2. Several retailers that have a couple of shops, if they spot their particular requests they will spot several for store best replica gucci bags and several added to offer around the global industry. These kinds of added uk omega replica watches are usually everything you can easily of course profitably obtain. Retailers try this for just two audemars piguet replica. To begin with due to the fact to help keep their particular balances together with huge brand names they may be certain to position huge requests each gucci replica bags sale and so they can not often be positive in order to store these. Second of all due to the fact simply by marketing a few of their particular buy to be able to overseas customers they will carry out use a significantly more compact markup yet simply by marketing greater chanel replica they could swiftly retrieve cashflow.

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)