onsdag 30. juli 2014

Har du lyst til å låne et av Falby sine vakre sommerhus ... klart du kan!Jeg elsker danmark og helt siden jeg kom over en butikk i den danske landlige interiørstilen tidlig på 2000 tallet - Ja, jeg var jeg rett og slett solgt.  

Jeg kom hjem å begynte straks min interriørreise mot et lyst og landlig hjem i den danske "badehotell stilen". En blanding av dansk,fransk, svensk, nordisk stil. Med aner tilbake til begynnelsen på 1900 tallet.

Jeg elsker fortsatt denne stilen og stilen har blitt  til en livstil. Det er sånn vi har det og det er slik vi gjør det.Jeg har tidligere skrevet om Sara og familien Falby. Falby designs i Danmark. Famlien som designer deilige tekstiler, kopper med prikker, gammeldagse koppehåndklær som man nesten skulle trodd hadde blitt heklet en gang for nesten 100 år siden. Også boken da..."utsigt til sommer" som Mamma Falby har skrevet. Deiligeste feriehusbilder fra de Falbyske sommerhus.

Falby som klarer å få frem den lette, danske, lyse badehotell følelsen.  Jeg har tidligere vært så heldig å låne et av feriehusene  til familien Falby. Et deilig hus som dere kan lese om i forrige månedes utgaven av room 123.

Familien er stor og de eier flere sommerhus i Danmark og når de selv ikke er der kan du få muligeheten til å låne sommerhuset som ligger i Fjellrup.
Sommerhus i Fjellerup  Djursland


Et nydelig sommerhus i den danske sommerhus stilen. 
Lyst og hyggelig med plass til en passe stor eller to små familier i vakre naturskjønne omgivelser med både skog og strand innen kort rekkevidde.

Huset er 102 kvadratmeter med stor vakker hage. Huset har 7 soveplasser fordelt på 3 soverom og en alkove. Stuen og kjøkkenet er i ett, med utgang til terrasser. 
Det er 2 oppholdsrom og 1 bad.

Huset er selvfølgelig innredet i den Falbyske "sommerhuse" stil. 

Ellers så inneholder huset tv, parabol, dvd spiller, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin, fryseboks, kaffetrakter og støvsuger.

På terrassen er det hagemøbler og grill og ute finner du også en sandkasse. 

400 m til stranden
4 mil til Djurs sommerland
6 mil til Århus
For spørsmål - send Sara en mail, så svarer hun deg på det du måtte lure på.


sara@falbydesign.dk


Dere, det er onsdag og det nærmer seg ferieslutt med stormskritt. Jeg skal bruke den siste ferieonsdagen til å slappe av, ligge å vifte med tærne mens jeg leser den nyeste utgaven av Vakre hjem og interiør. 


Klem :)

6 kommentarer:

 1. Tusen takk for tips Elin! Har feriert flere ganger på Fjellerup, men ikke i et Falby-hus...det må jo være superkoselig :)

  Ha en fortsatt fin sommer!

  SvarSlett
 2. For et nydelig feriehus! Sukk!! Skulle gjerne tilbrakt litt tid der, jeg eeelsker Falby! Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Er du i finanskrisen, leter du etter penger til å starte din egen virksomhet eller betale regninger ?, Vi er alle typer lån til lav rente på 2%. Søk nå via e-post til: (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) eller WhatsApp Us på +1 443 281 3404

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)