tirsdag 18. februar 2014

Hei mitt navn er Elin og jeg er putomanGod morgen og god tirsdag! 

Tirsdag og ny uke og nedtelling til vinterferien har startet. 
Jeg synes det er veldig godt med disse feriene innimellom hverdagene selv om det er flest hverdager og det er de jeg liker best.

Her  synger dataen på siste vers og derfor blir det så som så med blogging nå om dagen. Bursdagen min er like om hjørnet og en ny datamaskin står høyt på ønskelisten. 

Her har det gått i ett og heldigvis er jeg en person som liker når det skjer ting så helgen bestod i både forberedelser av bursdag, bursdagsfeiring også rakk jeg såvidt å skvise inn et ridestevne i timene før gjestene kom. hi-hi


Bildene ble tatt i går og siden jeg glemte speilrefleksen på rideklubben måtte jeg til med mobilkamera. Lite lys og mobilkamera er ikke noen god kombi. 

Jeg er super fornøyd med de nye kjøkkenstolene. Tidligere hadde vi Lom spisestuestoler som jeg hadde malt og trukket om i lin og i tillegg det hadde jeg løse hvite stolputer oppå setene.

Det var uvant å plutselig sitte på en "hard" stol igjen men det har vi i løpet av uken blitt vandt til. Som den store putoman jeg er, gikk flere av pengene ( nesten alle for å være helt korrekt) jeg fikk til bursdagen rett i puter. Bytt puter og du får en nytt rom og det der liker jeg veldig godt. Å bytte ut puter og pledd for å få inn nye farger i interiøret.

Jeg hadde sett meg ut noen puter som jeg har ønsket meg en stund. I går stakk jeg å kjøpte dem sammen med en stor kurv til puter og pledd som for øyeblikket står inne på kjøkkenet. 


Tirsdag morgen og jeg kjenner at i dag trenger jeg mye kaffe før jeg er klar for en ny dag. Sene kveld kombinert med nytt interiørblad før leggetid får tankene og ideene til å jobbe på spreng oppe i topplokket. Jeg lå minst et en time å planla vår og sommer her hjemme før jeg sovnet. hi-hiHa en strålende fin tirsdag!
Klem fra Elin


9 kommentarer:

 1. Vilket roligt och bra inlägg!!! Önskar dig också en fin tisdag! Kram Anna

  SvarSlett
 2. Prøver du å bli avvent???
  Siden du "roper ut" til folket at du er Putoman?Er det ikke slik de bruker gjøre det i anonyme alkooholikere og såntslags da?? ;)
  Heldigvis er ikke putoman den verste man´en man kan ha...faktisk er det en vidunderlig liten lidelse som kan bidra til særdeles kjekke opplevelser.Akkurat som du sier,noen nye puter = nytt hjem= glade beboere!!!! :))
  Så fint hos deg!!!!
  Toveklem.)

  SvarSlett
 3. Du bor utrolig smukt! Tak for dejlige billeder og en skøn og inspirerende blog :)
  Hilsner fra danmark ;)

  SvarSlett
 4. Jeg tenker at puter er da ikke det værste man kan være avhengig av… Koselige bilder :) Kos deg med planlegging av våren. Det gjør jeg :)

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 5. Lekre puter du har kjøpt deg:) En gang putoman alltid....., kjenner følelsen, det er som en burde hatt skylapper når en er ute og handler. Trøster meg med at jeg ikke røyker så jeg bruker heller pengene på bla.puter i stedet for å la de gå opp i røyk...., herlig tanke ikke sant? Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 6. haha! bra vi er flere :)
  Jeg må takke deg for vakre ord inne hos meg!
  Veldig stas med bursdagshilsen fra selveste prinsesse Elin *blunke*

  Håper alt står bra til, fine du!
  klem

  SvarSlett
 7. Godt å høre at jeg ikke er den eneste! Her er det en pute for hver dag i uken, en pute til hver høytid.. Ja en pute til hver anledning som måtte komme :)
  Klem fra meg, C.

  SvarSlett
 8. You will find beside most otaku computer monitors action figures (in basic plastic and the more expensive PVC), LEGO-like Kubricks, and for the more wealthy and devoted, statues and busts, although those tend to stay at home in places of honor on high shelves. Like our comic book brethren, the anime specialty market abounds in rolex datejust replica collectible figures and statues, although the majority of these products are available by order only. You can expect to pick up a Naru resin statue at Borders, although I have seen the odd action figure and wallscroll in the manga section. For that, you need to find your local anime store or order from a reliable online dealer with a talent for packaging rolex replica fragile items.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)