fredag 21. februar 2014

Hei hei vinterferie...


Vinterferie...snart
Fredagen er her og siden jeg la meg tidligere enn vanlig i går 
(uken har vært super-travel)våknet jeg tidligere enn jeg pleier. 

Det gjør forsåvidt ikke noe for da kan jeg få gjort noe her hjemme før jeg drar på jobb. Og da blir det mindre å gjøre når jeg kommer hjem. Jeg er mest effektiv på morgenene så det passer bra. Kveldene liker jeg å krype opp i sofaen og bare slappe av foran tven.


At det er vinterferie når jeg går hjem etter jobb i ettermiddag, føles ekstra godt. Vinterferien skal tilbringes på Hafjell sammen med mann, datter, venner av datteren, venner og deres barn. 


Sånt på interiørfronten er jeg enda på den at når det ikke er antydning til vårtegn ute, (i fjor på denne tiden var det gåsunger på trærne her i Rogaland) får man skape vår innendørs og derfor har jeg dratt frem flere ting som får meg både i vår og i sommerstemning. 

I stuen og tv stuen er det sol, sjø og måkeskrik mens på kjøkkenet har det sneket seg inn litt pasteller og akkurat nå er det dus rosa og lyseblått som dominerer. 


Men nå skal jeg få unna litt husarbeid ... sånn når jeg først er oppe og har plenty av tid før jeg skal være på jobb.

Jeg ønsker alle en fin fredag og til dere som starter på vinterferien denne helgen, vil jeg ønske dere en flott kommende uke ( måtte vi alle få sol og pent vær...) 


Klem fra Elin

3 kommentarer:

 1. god helg til deg og dine også :)

  SvarSlett
 2. Så fint med vårlig pynt inne :) Her har det snødd..igjen..hadde håp om grønt gress og begynnende vår, men neida. Sola skinner ihvertfall.
  Så deilig med vinterferie, kos dere på hyttetur.
  Klem fra Anette

  SvarSlett
 3. Gundam is perhaps the first merchandise-supported hermes replica anime series, and is rather the odd man out. It was these hobbyists who kept Gundam alive in Japan and in the US, with their model shows and contests at conventions and their support of the franchise financially. Gundam is a prada handbags prime example of the fans creating demand for more story and more mecha, instead of anime studios and media corporations artificially creating demand.

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)