tirsdag 21. januar 2014

Svart og rosa tirsdag

Litt "nye" detaljer i kjøkkenbenken. Pute kjøpt i London på H&M og rundt pute i sort og hvite striper fra House doctor. Den ble forresten kjøpt for snart 7 år siden!


HEI 
Har dere merket lyset de siste dagene- på ettermiddagene mener jeg. I dag var det enda lyst klokken 17:00, noe som gjør at iallfall jeg får masse ekstra energi og har lyst til å få gjort det fint her hjemme.
Januar er en fin måned for å fornye seg enten ( som jeg har skrevet tidligere) med noen strøk maling eller med en eller flere av årets nyheter som har ankommet i butikkene.


Mitt nye kjøp til hjemmet er slike skittentøyskurver ( som vel egentlig ikke er en kurv men mer et sylinder i canvas med bunn ) i sort og hvitt. Knalltøffe og praktiske. Noen til å ha skittentøy i og noen til å oppbevare puter og pledd i.  Disse er merket House doctor og har blitt kjøpt hos Designstjerner.no


Men nå skal jeg få gjort noe her hjemme. De neste  to kveldene blir det ikke tid for da blir jeg å finne backstage på skolerevyen til våre niende klassinger.

Ha en fin fin kveld, Jenter!7 kommentarer:

  1. Ja, vi går mot en lysere tid, å det er så deilig. Fine bilder!! I dag hadde vi sol å det var nesten sjokk her:) Vi har hatt storm og regn fra sent oktober i fjor...Ny storm i anmarsj til helga;) Så det er bare å nyte dagene:) SOL SOL!!! Klem Ann Elin

    SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)