torsdag 23. januar 2014

Summer feelings


Hei  
Torsdag og snart slutten på en fin fin uke. I morgen har jeg fri og det skal bli så utrolig deilig. Kaffe, God morgen Norge etterfulgt av vasking av Ektorp sofa, stol og pall trekk. De trenger virkelig å få seg en vask nå etter flere måneder med mye innesitting.
Soverommet har fått seg en liten "sommerlig" makeover med gamle og nye ting. Eskene er kjøpt på søstrene Grene og inneholder alt fra sminke, smykker til viktige papirer som pass og kvitteringer.


Putetrekket fra Lexington er kjøpt for flere år siden og er like fint i dag som da det var nytt. Er det noen av mine tekstiler som minner meg om sommer så er det  disse putetrekkene fra Lexington.


I skrivende stund drikkes det kaffe i enorme mengder - Om litt skal jeg  labbe avsted på jobb og ta fatt på den siste dagen med forestillinger av skolerevyen. Og i morgen, ja da er det velfortjent fri... :O)
5 kommentarer:

 1. Dette var noen koselige bokser. Slike kunne jeg tenke meg.
  Ønsker deg en flott frifredag :)

  SvarSlett
 2. Kjempefine bokser. :))
  Ha en fin dag.
  Klem.

  SvarSlett
 3. Hei ! Har du kjøpt de eskene på Søstrene Grene nå nylig ? Kjempefine :-) Svar gjerne under her! Mvh Marianne fra Trondheim :-)

  SvarSlett
 4. Så ljust, fräscht och somrigt! Askarna var jättefina :-) Nu ska jag googla och se om jag hittar Söstrene Grene och se om de har webshop! Ha en fin helg!! Glada hälsningar Charlotte

  SvarSlett
 5. Ja dette var summer feelings:)
  Kjempelekre bokser !

  Ønsker deg en fin fredag og ei riktig god helg :)

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)