mandag 9. desember 2013

Julebord, julesammenkomster og juleverkstedHei kjære lesere  
Dagene flyr og det nærmer seg jul og juleferie med stormskritt. Julebordsesongen og sammenkomster er godt i gang for vår familie enten det er mannens firma, skoleball for datteren eller julebord sammen med  mine kolleger.
I tillegg møtes vi som har hester ved ridesenteret for et lite julebord og jeg skal ha årlig juleverksted for venninner. Her må tungen holdes beint i munnen og god planlegging må til.

Juleverksted sammen med venninnene er noe av det kjekkeste jeg forbereder og dette året tenkte jeg å dele aktivitetene, menyen og bilder fra selve kvelden med dere.

Men før det er klart for juleverksted skal det forberedes enda litt mer til jul og høytiden.  Denne uken skal juletreet pyntes (noe som jeg gleder meg til)  Når det kommer på plass blir det virkelig jul i hjemmet. Tidligere ble treet pyntet rett før jul mens de siste årene synes jeg det er koselig å pynte treet midt i desember. Stuen blir så vakker med treet, lysene og pynten.

Men først skal jeg gjøre ferdig ukens " må huske liste" lage meg en stor kopp med Starbucks julekaffe
(anbefales på det varmeste) og bare bare kose meg et par timer til før jeg kler på meg regntøy og begir meg i vei til jobb.

Jeg ønsker alle en fin fin mandag7 kommentarer:

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)