søndag 24. november 2013

Hjemme jul....å som jeg gleder meg.


Søndag, kaldt, strålende sol og julestemning! Dagen skal brukes til å forberede årets første svineribbe og finne frem forskjellig julepynt. (Svineribbe er noe av det beste jeg får så middagen i dag ser jeg virkelig frem til)

Jeg føler at jeg på en måte ble snytt for julen i fjor, da hele familien valgte å tilbringe den på Gran Canaria. Det ble liksom ikke helt det samme å pynte til jul her hjemme når selve julehøytiden skulle tilbringes under palmer ved bassengkanten. Julen ble annerledes og fin men jeg lengtet etter den gamle gode julefeiringen her hjemme.Med hjemme jul dette året og i tillegg julegjester gleder jeg meg som en liten unge til å ordne og fikse frem mot 24 desember. I går bake jeg pepperkakehus. Duften av nystekte pepperkaker kommer på en god nummer to over julens dufter ( etter svibler). Pepperkakehuset skal jeg pynte med på kjøkkenet bare jeg får pyntet og montert det.

Nevnte jeg strålende sol....guri her kan jeg skrive opp enda en ting på listen over ting jeg skal gjøre i dag....nemlig vask av vinduer... Ja, ja godt for alt som er gjort!

Ha en strålende fin søndag.


4 kommentarer:

 1. Alltid koselig å stelle til jul hjemme.
  Og det er ikke helt det samme visst en ikke skal
  feire julen hjemme.
  Her har det også vært sol i dag, men alt for kaldt
  for vindusvask. Burde ha gjort det, men har ikke rukket det enda.
  Får se om det blir en mildværsdag før jul.
  Ha ei herlig ny uke :)

  SvarSlett
 2. HEI PÅ DEG SØTE ELIN:)
  SÅ KOSELIG DU VILLE FØLLE BLOGGEN MIN
  BLOGGEN DIN ER BARE SÅ FLOTT
  ER LITT IGANG MED JULEN HER OGSÅ
  ALLTID KOS
  FIN KVELD TIL DEG
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 3. Helt enig Elin, ingenting er som å feire jul i Norge......savnet var stort i fjor for meg også kan du si. Alltid koselig å titte innom bloggen din, men jeg skal bli flinkere til å legge igjen spor etter meg. Takk for masse herlig inspirasjon.....me like!
  Ha en fin dag.
  Klem fra meg

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)