onsdag 16. oktober 2013

Reportasje i...

Hei og god morgen.

 Et kjapt lite innlegg på morgenkvisten. Denne uken er Norsk ukeblad ute med en 5 siders "hjemme hos" reportasje fra heimen. Har du lyst til å lese/ se hele må du kjøpe Norsk ukeblad nr. 42. Litt sært å finne så mange bilder av hjemmet på trykk i et blad og jeg må innrømme det at dette kommer jeg nok aldri til å bli vandt med. he he

Her blir det kaffe i store mengder før jeg labber til jobb.....å dere det jo er snart helg! 
25 kommentarer:

 1. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 2. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 3. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 4. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 5. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 6. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 7. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 8. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 9. Kan tenke meg det føles litt rart ja, men guuud så morsomt! Du har et fantastisk koselig hjem og nå får også de uten blogg nyte bildene :) Gratulerer, nok en gang Elin! Anneliklem :)

  SvarSlett
 10. så morro!
  jeg skal garantert kjøpe bladet, og nå gleder jeg meg til å se det flotte hjemmet ditt på trykk :-)

  klem tone

  SvarSlett
 11. Så moro :) Da må jeg kjøpe det i dag.

  Gratulerer og ha en fin dag

  Smil og klem Monica

  SvarSlett
 12. Så smukt og lyst lige noget jeg kan lide FLOT TILLYKKE det er fortjent. Klem Else

  SvarSlett
 13. Så moro! Gratulerer, skal kjøpe det! Har samme følelsen, Boligpluss har herifra over 16 sider, uæh;) stor hilsen fra ei med kaffekopp også;))

  SvarSlett
 14. Så kjekt, muligens eg må kjøpe meg et ukeblad;-) Her har eg og minstå fri♥
  Fin dag til deg:-)
  Klem

  SvarSlett
 15. Så gøy,Elin,grattis!! Vi hadde hjem rep i Foreldre og barn for et par år siden, skummelt ,men utrolig stas!! Så skjønner hva du mener! Takk for tips, da må jeg kjøpe det bladet!
  Klem♥

  SvarSlett
 16. Gratulerer så mye med reportasjen!
  Så gøy da,skal kjøpe bladet:)
  Ha en finfin dag!
  Klem Caroline

  SvarSlett
 17. gratulerer med repotasjen,må være stor stas å bli publisert,du har ett vakkert hjem,så nå må jeg ut og kjøpe bladet.ha en strålende dag,klem

  SvarSlett
 18. Jeg kjøpte bladet etter at du skrev dette på bloggen :) Så moro å se hele huset på en gang, fikk en annen følelse av hvordan du har det enn når vi ser små utdrag i små doser på bloggen :) så nå blir det enda mer spennende å følge med på endringer du gjør. Gleder meg til å se kjøkkenstoler i pastell. Lykke til videre med alt du foretar deg på min favoritt blogg.
  Hilsen Elisabeth fra Kvinesdal :)

  SvarSlett
 19. Så moro. Gratulerer så mye med reportasje i bladet. Du har et nydelig hjem.

  SvarSlett
 20. Men så arti da.Gratulere;))

  En fin dag til deg;)
  klem Tina

  SvarSlett
 21. Så stas, gratulerer, fine bilder ser det ut til ;-)

  SvarSlett
 22. så moro:) Nyydelige bilder:)
  Hadde vært koselig om du vil titte innom vår facebook side og trykke liker:) Da kan du se vårt utvalg av interiørvarer fra maange kjente interiørmerker hver eneste dag:) Ønsker deg en super koselig helg:) Klem klem fra Myrullpiken<3

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)