onsdag 9. oktober 2013

Ballerina produksjon...Hei!
Høstferien snegler seg avsted og jeg koser meg med forskjellige små og store prosjekter. I går limet jeg ballerinaer til den store gullmedalje og i skrivende stund henger det balleriaer rundt om på hele kjøkkenet.   Jeg tenkte jeg skulle selge slike på julemarkedet men siden de er så utrolig søte beholder jeg en av dem selv. I dag  pakker jeg salte mandler, baker boller og koser meg med å lese blogger. Innføringen av gå sakte aksjonen denne uken har gjort slik vi helt bevisst ikke fyller opp disse gode dagene med avtaler, men bruker det til fornuftige ting som å høre lydbøker, gå turer, se filmer osv


Resten av dagen skal brukes til bollespising, lesing, skogstur og  planlegging av tur til Oslo til helgen. Det blir shopping i Bogstadveien (For min del er det Contry chic og Home & Cottage som trekker der oppe), god mat, Oslo Horse show og hotellovernattinger. Altså en perfekt borte fra hjemmet helg.

Jeg ønsker alle som er innom her en 
vakker og kreativ høstdag


6 kommentarer:

 1. Hei Elin, WOW så nydelige! Fin kveld til deg! klem Siv:-)

  SvarSlett
 2. Herlige ballerinaer, gleder meg hvert år jg nå, til å se alt du lager til julemarkedet i LØA.. Skulle ønske jeg bodde nærmere!
  God helg! Klem

  SvarSlett
 3. Kjempefine engler. Du har alltid så mye fint på bloggen din. Morsomt å lese om deg i Norsk Ukeblad også :-) Ønsker deg en flott helg i Oslo.

  SvarSlett
 4. Så søte de ballerinaene var, så flink du er!
  Ønsker deg en fin ny uke!

  SvarSlett

Tusen takk for for at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Det setter jeg utrolig pris på. Klem fra Elin :o)